HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Egészségügy és oktatás a magyar politika elsőrendű kihívásai – Mérsékelt demokrata politikai álláspont!

Mérsékelt demokrata politika értékrendjében, az egészségügy és oktatás nem formális kérdés, megfelelő társadalmi párbeszéddel és konstruktív szakpolitikai javaslatokkal e területek változtatásai megkerülhetetlenek.

 

Gyermekvállalás előkérdése az egészségügy biztonsága, az oktatás minősége, a munkahelyek kultúrája, a nők magyar politikai helyzete.

Gyermekvállalás előkérdése az egészségügy biztonsága, az oktatás minősége, a munkahelyek kultúrája, a nők magyar politikai helyzete.

 

Számos más Magyarország számára lényeges terület, mint népesedés, munkaerőpiac és szakemberek képzése, migráció és integráció, fogyasztói kosár és vállalkozási bürokrácia együttesen helyezik az egészségügyet és az oktatást a magyar politika kritikus csomópontjaivá.

Döbbenetes számok az értelmetlen kórházi halálesetek, a versenyképesség, vagy a fiatalok elvándorlása körül……..

 

Általános szűrővizsgálatok hiánya felszámolása, ezekre vonatkozó kampányok erősítését a mérsékelt demokrata egészségügyi szakpolitika az egyik sarkalatos megoldási iránynak tartja.

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy a gyermekek kell, hogy a politika fókuszába kerüljenek, ezzel együtt a dolgozó nők, egyedülálló nők, gyermeket egyedül nevelő nők javára szakpolitikai koncepciók, megfelelő és támogató jogszabályokra van szükség!

 

 

Anyaországban az emberek élete a magyarság egészének tájékozódási pontja.

Anyaországban az emberek élete a magyarság egészének tájékozódási pontja.

 

 

Vezető mérsékelt demokrata, Országbíró Zoltán a kapcsolódó szakpolitika részéről a szinglik és fiatal nők jogszabályi védelmét tartja fontosnak!

A politikai javaslat nem tenné lehetővé a cégek számára, a szállodákba és más külső helyszínekre tréningek szervezését a szinglik és kisgyermekes anyák, általában a dolgozó és köztisztviselő, alkalmazott nők számára!

 

Számos kutatás jelzi, hogy a népesedés problémájában a szinglik politikai ösztönzése, támogatása jó politika része.

 

 

Magyarországon a szinglik, egyedülálló nők nélkül a népesedés kérdése, egészségügyi munkaerő és oktatás  nem lesz megnyugtató.

 

Mérsékelt demokrata gondolkodás a magyar emberek életminőségét, fogyasztói kosara alakulását, lakhatáshoz való hozzájutását, a választás esélyeiben egyenlő szabályozását és a magyarság európai integrációját sorsdöntőnek tartja Magyarország holnapja szempontjából!

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: