HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Magyar a magyarnak mutatott egy jó politikai példát! Magyarság és Románia lezajlott választása!

Jó politikai példában nem állunk gazdagon ezekben az években.

 

Magyar a magyarnak mutatott fel egy jó példát, amikor az erdélyi magyarok mind részvételi magatartásukban, mind politikai erők magyarság elsőséggel vettek részt Romániában a választásokon.

 

 

Erdélyben tudatosak voltak a választók!

Erdélyben tudatosak voltak a választók!

 

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata, kortárs jó politikai példának tartja, hogy a magyarok Erdélyben a magyarságot választották, politikai ideológiák helyett!

 

Magyar érdek, a magyar jövő kapott esélyt, ráadásul egy társadalomra jobban reagáló szociáldemokrata párt regnálása mellett Romániában, a magyarok jó döntéseivel a családok asztalánál!

 

 

Mérsékelt demokrata politikai gondolkodással, az új helyzet javulást is magával hozhat, az erdélyi törekvések politikailag jobb kezelése útján!

 

Magyaroknak meg lett a képviseletük újra a romániai parlamentben.

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 450 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 450 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: