HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

A Felelős Társadalomért Közhasznú Alapítvány felhívja minden magyar állampolgár figyelmét a személyes és banki adataik védelmének és biztonságos kezelésének fontosságára.

A személyes adatokkal való visszaélés, valamint a személyazonosság-ellopása fokozódó jelenség a kibertérben.

 

Különösen fontos, hogy a nem várt vagy kért telefonbeszélgetésben ne adjuk ki személyes adatainkat még személyazonosítás, adat egyeztetés céljából sem.

 

A növekvő kiber bűncselekmények számára tekintettel, az Alapítvány nem tanácsolja a személyes adatok megadását ismeretlen félnek bármi legyen is annak célja.

 

 

Főképpen, olyan esetben, amikor a telefonbeszélgetést nem az érintett ügyfél kezdeményezi, vagy nem várja a konkrét hívást egy adott pénzintézettől/ szervezettől.

 

Az Alapítvány felhívja a Bankszövetség figyelmét a személyes adatok védelmének fontosságára és a preventív önszabályozás előnyeire.

 

Felelőtlenség megvárni a jogalkotó reakcióját a fent említett probléma orvoslására.

 

A bankszövetség és a pénzintézetek önszabályozással megelőzhetik és visszaszoríthatják az említett kiber bűncselekmények elterjedését.

 

Személyazonosító megoldásként már elterjedtek az olyan módszerek, melyekben nem az ügyfél vagy a pénzintézet képviselője közöl konkrét adatokat. Az Alapítvány felajánlja szakmai segítségét az adott témában.
Kiadó: Felelős Társadalomért Alapítvány  (MTI-OS) Fotó:http://www.felelostarsadalomert.hu/

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: