HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Magyar politikusok és a magyar emberek érdeke eltér egymástól!

Mi történik a hatalomra jutott pártokkal, magyar politikusokkal?

 

Választók nem szavaztak olyan intézményi és jogkör változtatásokról, melyeket a választások után egyes hatalomra került pártok létrehoztak.

 

Igaz volt ez Medgyessy Pétert ért durva puccs politikai gátszakadására és utána következő hatalmi politika politikai mélyrepülésére, majd a 2010 óta eltelt politikai időszakra egyformán.

 

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata határozott álláspontja, hogy a civilekre nagy szükség van ilyen politikai morális válságban, noha nehezen érthető módon, egyfajta kommunikációs belterjesség jellemezte a külföldi források elosztását.

 

 

Mérsékelt demokrata nézőpont, hogy egyetlen politikai párt sem képes önmagában a társadalom összes és valódi jelzését megérteni és kezelni!

 

Civilekre és független alkotó csoportokra, független politikai véleményekre, független politikai mozgalmakra és irányzatokra Magyarországnak van szüksége, a magyar nemzetnek van szüksége.

 

Egyetlen politikus sem hordja, sohasem hordta magánál a bölcsek kövét!  Ezt már az elmúlt 13 év messze bizonyította!

 

Hol vannak a fiatalok? Ez a politika felelőssége az elmúlt 13 évben!

Hol vannak a fiatalok? Ez a politika felelőssége az elmúlt 13 évben!

 

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata szerint: ” A civilek, független forrásokból dolgozó közéleti társadalmi szervezetek kritikáit nem szabad elhallgattatni, sőt tanulni kell belőlük a hatalomnak.

 

Sem az alkotmány, sem a jogalkotás nem válhatna üressé és választó ellenessé, ha a társadalom és politika érzékeny civilekkel közös gondolkodás, az erős kritika megértése és a hibák kijavítása a mai politikai kultúra része lenne.

 

 

Egy emberarcú politika kialakulása kori Magyarországon nem minden politikai véleményformáló, politikai kritikus akarna pártot alakítani, annak súlyos torzulásaival.”

 

Reklámok

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: