HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mai politika Magyarországon – Civil , politikai vélemény elleni küzdelem hatalmi politikai öngól!

Magyarország a hatalmi politizálás során a világ politikai térképén jelentősen áthelyezi magát az elmúlt 7 évben.

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a civil, vagy magánemberi politikai vélemények vita megnyitása, a szabadságra termett magyar emberek világában egyszerűen hatalmi politikai öngól.

 

Az emberek pontosan felismerik, hogy a kormányzati és hatalmi civil politikai kritika értük szól, a hatalmi politika meg sok esetben a pártok érdekeiről, vagy gazdasági érdekekről.       Erről beszél a vidéki kiskocsma közönsége, vagy a belvárosi kávéház törzsvendégei.

 

 

Tanuljunk a történelmünkből!

Tanuljunk a történelmünkből!

 

 

Mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán 2010-ben egy komplex és átfogó átláthatósági törvényjavaslatot tett le a választásokon győztes asztalára.

  

Ha az életbe lépett volna, ma a civilszervezetek elleni retorika fel sem merült volna, ahogy a magyar emberek kárainak jó része sem következett volna be.

 

 

Magyar emberek életének problémáit megmutató civil, sajtó kritikák ellen politikai hatalommal fellépni foci nyelven szólva igazi öngól!

 

 

Különösen akkor, ha a hatalomra jutott politikai erő maga is élvezte ellenzékben ezen józan, politikai kritikák előnyét a választók között.

 

Politikai matematikai képletek baloldalon és liberálisok között? Ki ül a képviselők közé?

Politikai matematikai képletek a pártoknál. Ki ül a képviselők közé? Voltak közöttük civilek?

 

Egy országban a politikai véleményeknek nem kellene mindenáron pártokba tömörülnie.

 

Megfelelő politikai kultúra, ezen belül politikai vita kultúra a társadalom gondjait, jelenségeit teszi a hatalom számára felfoghatóvá, érzékelhetővé.

     

 

Ez a magyarság elemi érdeke, a magyar emberek elemi érdeke Magyarországon!    Senkinek sem jó, ha a hatalmi politika öngólokat rúg saját választói ellenében.

 

 

 

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2017-01-12 by in Akta a politikában, Alkotó politika, Életutak, Élhetőbb Magyarországot, Új út, Új politika, Új téma, Új törvények, Civil, Diploma és iskola, Egészség, Emberek, Európában Magyarország, Fiatalok a politikában, Fiatalok élete, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdasági holttér, Gazdasági környezet, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Holokauszt tegnap és ma, Idősek élete, Jó ügyek és politika, Közép politizálás, Kelet-Közép-Európa, Kommunikációs és politika, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Kormány és döntések, Kormányzati alternatíva, Kormányzati döntések, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikus, Magyarország alternatívái, Magyarság ma, Migráció és exodus, Nyugodt és szabad Magyarország, Okos törvények, Pártok, Politika, Politika és vita, Politika ma, Politika Magyarországon, Politikai alternatíva, Politikai árnyak, Politikai hírek, Politikai megoldás, Politikai téma, Pragmatikus politikai közép, Sorsok Magyarországon, Szakpolitikai kérdések, Szavazás, Társadalmi párbeszéd, Társadalom, tudatos magyar, Tudatos választó, Valós politikai alternatíva, Választás, Vállalkozások és családok, Vidék élete and tagged , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: