HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Civil a tudatos polgár, civil a tudatos ember, konstruktív politikus velük tart a nepotizmus és politikai feudalizmus helyett!

 

Magyarországon mára a politikai feudalizmus kísértete új terheket ró a tudatos polgárokra, a civilekre.

Konstruktív politikus – ha módja van rá – a civilek terheit lecsökkenti, mert a társadalom minden csoportjának véleménye érdekli, fontos döntései előtt!

 

Politikai vélemény megfogalmazásának lehetősége nélkül a polgár már nem polgár, csak szolga, később rabszolga. Építő politikus a civilek mozgásterét szélesíti, nem korlátozza!

Megfélemlítés, felesleges terhelés új és új szabályokkal kifejezetten káros a magyar társadalomra.

 

 

Teszi a hatalmi  politika mindezt azt követően, hogy az évekkel ezelőtt elfogadott civilekre hozott szabályozás bürokratikus terheinek sem a könyvelők, sem a civilek nem tettek nagy tömegben eleget.

Politikai feudalizmus és nepotizmus jellemzője a választók és újságírók elöli titkosítás, súlyos közpénzeket, súlyos politikai döntéseket elfedő módon.

 

Ott kell átláthatóság, ahol közpénzekre és társadalmi csoportokra döntéseket formálnak, döntések születnek a közhatalom szereplőinél mindenkor.

 

 

Lelkiismereti szabadság, befolyásolás mentes információk és népszavazás ma szoros összefüggés kellene, hogy legyen!

Lelkiismereti szabadság, politikai vélemények szabadsága a civil, másként a tudatos polgár létezésének alapjoga.

 

 

A civil – mérsékelt demokrata politikai gondolkodással – maga a tudatos polgár.  Közhatalmat nem gyakorol és jellemzően közpénzt nem használ jelentős mértékben, de alkotmányos és polgári alapjoga a közéletben politikai véleményt formálnia.

Civilek tartják a magyarságban a lelket, ahogy a magyarországi  súlyosan sérült jogállamban a jogkereső emberekben, ok nélkül elhaltak hozzátartozóiban.

 

Rossz példa ragadós a környező országokra átterjedve éppen az erdélyi magyarságot, felvidéki magyarságot károsíthatja legjobban!

 

 

Mérsékelt demokrata politika minden felesleges bürokratikus terhet felszámolna a közhatalmat nem gyakorló, saját életével és idejével a közélet iránt, a politika kritikája iránt fogékony tudatos választók, tudatos polgárok civil léte elől!

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata szerint: “A civil tudatos polgárokat újra terhelni hatalmas politikai öngól a mai politikai hatalomnak Magyarországon.

A magyar ember a szabadságot szereti, a mindenkori politikai hatalom megdöbbenhet, ha a civil életből a hiteles szereplők átlépnek a politikába.

Egy példa lehet erre a nyugdíjasok általi politikai színre lépés, de ilyen lehet a fiatal orvosok, vagy erős szakszervezetek által politikai párttá átlépés.

Pártként a tömegvonzásuk sokkal hitelesebb, mint a mai régi pártoké.  Ma már látszik, hogy a mérsékelt demokrata szemlélet, a tudatos polgár, a tudatos választó a magyar jövő egyetlen biztosítéka, a nepotizmus és politikai feudalizmus károkozásával ellensúlyként.”

 

Reklámok

Information

This entry was posted on 2017-01-18 by in Akta a politikában, Alkotó politika, Antikorrupció, Élet, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új út, Új politika, Új téma, Új törvények, Beruházások, Civil, Civilek, Család, Diploma és iskola, Egészség, Emberek, Európai viszonyok, Európában Magyarország, Fiatalok a politikában, Fiatalok élete, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdaság, Gazdasági holttér, Gazdasági környezet, Hatóságok és emberek, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Holokauszt tegnap és ma, Idősek élete, Jó ügyek és politika, Jogállam, Közép politizálás, Kommunikációs és politika, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Kormány és döntések, Kormányzati alternatíva, Kormányzati döntések, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikus, Magyarország alternatívái, Magyarság ma, Migráció és exodus, Migráció és integráció, Munka, Nyugdíjasok ma, Nyugodt és szabad Magyarország, Okos törvények, Panelépítés, Pártok, Politika, Politika és vita, Politika ma, Politika Magyarországon, Politikai alternatíva, Politikai árnyak, Politikai hírek, Politikai megoldás, Politikai téma, Pragmatikus politikai közép, Sorsok Magyarországon, Szakpolitikai kérdések, Szavazás, Társadalmi párbeszéd, Társadalom, tudatos magyar, Tudatos polgár, Tudatos választó, Valós politikai alternatíva, Választás, Vállalkozások és családok, Vidék élete, Zöld élet and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: