HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mit is eszik a magyar? Mérsékelt demokrata politika erősítené a Magyar Élelmiszerkönyv előírásait a magyar emberek érdekében!

Mit is eszik a magyar?  Részben erre ad választ a Magyar Élelmiszerkönyv, mint a vonatkozó élelmiszer-minőség, élelmiszer-biztonság szabályainak gyűjteménye.

 

Egyszerű kérdés megválaszolása megfelelő politikai figyelemmel, kihat a költségvetésre, kihat az egészségügyre, kihat a magyar korfára!

 

 

Mérsékelt demokrata politika kiáll a minőség fokozatos és folyamatos javítása mellett, mert mérsékelt politikai meggyőződés, hogy a magyar emberek egészsége függ a magyar élelmiszerek minőségétől.

 

Mára elterjedt fogyasztói blogok, TV műsorok foglalkoznak az asztalra kerülő élelmiszerek összetevőivel, minőségével – változó tapasztalatokkal.

 

 

Jó élelmiszer nem könnyen kerül a magyarok asztalára!

Jó élelmiszer nem könnyen kerül a magyarok asztalára!

 

 

Svájc, Németország élenjáró az élelmiszer minőségének védelmében, ez meglátszik a vásárlói kosarakba kerülő húskészítmények stb. minőségén.   Magyarország csak a 60-as évektől hozott létre ilyen szabályozás gyűjteményt.

 

Mérsékelt demokrata politikai gondolkodás támogatja a mindenkori kormány erőfeszítéseit, hogy jobb áron jobb minőségű bor, hús, zöldség stb. legyen a magyar emberek élelmiszere!

 

Reklámok

Information

This entry was posted on 2017-01-19 by in Akta a politikában, Alkotó politika, Élelmiszer, Élet, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új út, Új politika, Új téma, Új törvények, Civil, Civilek, Család, Diploma és iskola, Egészség, Emberek, Európai viszonyok, Fiatalok a politikában, Fiatalok élete, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdasági holttér, Gazdasági környezet, Hatóságok és emberek, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Idősek élete, Jó ügyek és politika, Közép politizálás, Kommunikációs és politika, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Kormány és döntések, Kormányzati alternatíva, Kormányzati döntések, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikus, Magyarország alternatívái, Magyarság ma, Migráció és exodus, Nyugodt és szabad Magyarország, Okos törvények, Pártok, Politika, Politika és vita, Politika ma, Politika Magyarországon, Politikai alternatíva, Politikai hírek, Politikai megoldás, Politikai téma, Programok, Sorsok Magyarországon, Szakpolitikai kérdések, Társadalmi párbeszéd, Társadalom, tudatos magyar, Tudatos választó, Valós politikai alternatíva, Választás, vállalkozások, Vállalkozások és családok, Vidék élete and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: