HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Tudatos polgár mérlege: Egyre több állami bürokrata, de hol vannak a professzorok és független civilek a kormányból, a minisztériumokból?

2010 óta sok víz lefolyt a Dunán, sok adóforint elgurult kétséges utakon a magyar költségvetésből, de különösen az ország javára és épülésére kapott európai pénzekből.

 

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata több alkalommal kiállt azon politikai és társadalmi igényért, mely szerint legalább a mindenkori kormány 50%-ban valódi civil személyiségek, valódi tudományos életet élő professzorok szükségesek, csak a többi kormánytag legyen közvetlen pártfüggőségű, vagy éppen pártkatona.(Valódi politikus kvóta)

 

Civilek, professzorok nélkül nem sikerült a humánus politika, nem sikerült eddig a mérsékelt demokraták által ma már reformigénnyel szorgalmazott társadalmi béke megteremtése, a humános jogalkotás kivitelezése!

 

Kétségtelen makrogazdasági és rövid távon eredménynek tekinthető sikerek vannak, azonban ez a tudatos polgárok, az emberek életminőségében visszásan, vagy nem érzékelhető.

 

Ennek oka a valódi civilek hiánya a kormányzásból!

 

Mi zajlik a Duna mentén a magyar politikában?

Mi zajlik a Duna mentén a magyar politikában?

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a mindenkori magyar kormány az összes magyart kell, hogy képviselje a kormányzati munkában!

 

A kormány nem politikai párt. Egy kormány és rajta keresztül az ország vezetése teljesen mást igényel, mint egy politikai nagyobb párt vezetése.

Éppen ezért mérsékelt demokrata gondolkodással, a Professzorok Batthyány Köre értékes és civil értékeket tartalmazó közleményei hozzájárul Magyarország épüléséhez.

 

2017 év elején a magyar közéletben erősen hírérték, hogy egyre nő az állam által eltartott bürokraták száma, azonban ezt a magyar tudatos polgár nem előnyként élheti meg.

 

 

Késik, vagy még rosszabbra változik a jogi dereguláció igényét kiváltó 2010 után létrejött törvénygyár selejtes termékeinek gyors és humánus politikai szándékkal megváltoztatása.

 

Sok bürokrata, sok felesleges bürokratikus szabályt hoz, saját szükségességének dokumentálására – rossz politikai döntések az önmagukat igazoló bürokraták seregével hatványozzák a magyar polgárok kárait, ez sújtja a KKV szektort, sújtja a civileket.

 

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2017-01-21 by in Akta a politikában, Alkotó politika, Antikorrupció, Életutak, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új út, Új politika, Új téma, Civil, Civilek, Család, Diploma és iskola, Egészség, Emberek, Fiatalok a politikában, Fiatalok élete, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdasági holttér, Gazdasági környezet, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Idősek élete, Jó ügyek és politika, Jogállam, Kommunikációs és politika, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Kormányzati alternatíva, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikus, Magyarország alternatívái, Magyarság ma, Migráció és exodus, Munka, Nyugodt és szabad Magyarország, Okos törvények, Pártok, Politika, Politika és vita, Politika ma, Politika Magyarországon, Politikai alternatíva, Politikai hírek, Politikai megoldás, Politikai téma, Pragmatikus politikai közép, Sorsok Magyarországon, Szakpolitikai kérdések, Társadalmi párbeszéd, tudatos magyar, Tudatos polgár, Tudatos választó, Valós politikai alternatíva, Választás, Vállalkozások és családok, Vidék élete and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: