HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Szinglik, gyermeket egyedül nevelők mellett a mérsékelt demokrata politika!

Magyarország kiemelten fontos politikai ügye a népesedés, a fiatalok visszatérése Magyarországra és gyermekvállalás erősítése.

 

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy nyugodt és szabad társadalmi viszonyok nélkül nehezen, vagy sehogy sem indul meg a népesedés növekedése, a magyarságnak anyaországban szükséges mértékben!

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata, már 2010-2011-ben egy komplex javaslattal élt a választáson győztes párt vezetői felé a valódi társadalmi párbeszéd kiépítésére.

Ez érthetetlen politikai megfontolás miatt elmaradt a mai napig.

 

Győr adott otthont a rekreció rendezényének

 

Nők és a politika meg kell, hogy értse egymást!

 

Mérsékelt demokrata politikai szemléletben, az alábbi fontos teendőket kell, végre emberarcú módon meglépni Magyarországon:

 • Szinglik és gyermeket egyedül nevelő nők jövedelmének nettó 200.000Ft-ig adómentessé tétele! (Szingli adómentes jövedelem kialakítása)
 • Nők, mint munkavállalók erősebb jogszabályi védelme, a vállalati tréningek, képzések külső helyszíneken való szervezésének korlátozása, tiltása.
 • Részmunka és távmunka élő munka terheinek drasztikus lecsökkentése. (Gyermekkel részben otthon maradók jogszabályi támogatása)    A tényleges tevékenységi részmunkaidő elismerése. (Pl. kétnaponta 4 óra, naponta 2 óra  stb.)
 • Részmunka és távmunka bürokráciájának teljes lecsökkentése, egy lépésre egyszerűsítése.
 • Diákmunka jogszabályainak visszaállítása, a fordított ÁFA megszüntetése ezen a területen, ezzel a munkaadó vállalkozások tehermentesítése.
 • Tömeges lakásépítés évtizedes programjának megindítása, gyermek születésével államilag támogatott hitelek biztosítása.
 • Civilszervezetek bürokráciai előírásainak jelentős lecsökkentése, egyszerűsítése papíralapon és 8 általános mellett is kitölthetően. (Közpénz nem használó, 20MFT bevétel alatti civilek)
 • Egészségügyi szakképzés bővítése, népszerűsítése, szakmai megbecsülés megnövelése.(szülésznők, ápolónők stb.)
 • MÁV díjmentes utazást engedő régió/országos havi jegyek/negyedéves/féléves jegyek kialakítása (egyösszegű és reális mértékű megfizetés mellett) a MÁV Start kártya rendszeren belül és Németország mintájára a családok erősebb támogatása a MÁV 1-5 fős hétvégi jegyek, hétvégi kártyák bevezetésével.

 

Mérsékelt demokrata politika a fentiek mellett több száz szakpolitikai döntésben a nők támogatását tekinti fő célnak.

 

Reklámok

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

 • 7 280 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

 • 7 280 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: