HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Szinglik, gyermeket egyedül nevelők mellett a mérsékelt demokrata politika!

Magyarország kiemelten fontos politikai ügye a népesedés, a fiatalok visszatérése Magyarországra és gyermekvállalás erősítése.

 

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy nyugodt és szabad társadalmi viszonyok nélkül nehezen, vagy sehogy sem indul meg a népesedés növekedése, a magyarságnak anyaországban szükséges mértékben!

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata, már 2010-2011-ben egy komplex javaslattal élt a választáson győztes párt vezetői felé a valódi társadalmi párbeszéd kiépítésére.

Ez érthetetlen politikai megfontolás miatt elmaradt a mai napig.

 

Győr adott otthont a rekreció rendezényének

 

Nők és a politika meg kell, hogy értse egymást!

 

Mérsékelt demokrata politikai szemléletben, az alábbi fontos teendőket kell, végre emberarcú módon meglépni Magyarországon:

 • Szinglik és gyermeket egyedül nevelő nők jövedelmének nettó 200.000Ft-ig adómentessé tétele! (Szingli adómentes jövedelem kialakítása)
 • Nők, mint munkavállalók erősebb jogszabályi védelme, a vállalati tréningek, képzések külső helyszíneken való szervezésének korlátozása, tiltása.
 • Részmunka és távmunka élő munka terheinek drasztikus lecsökkentése. (Gyermekkel részben otthon maradók jogszabályi támogatása)    A tényleges tevékenységi részmunkaidő elismerése. (Pl. kétnaponta 4 óra, naponta 2 óra  stb.)
 • Részmunka és távmunka bürokráciájának teljes lecsökkentése, egy lépésre egyszerűsítése.
 • Diákmunka jogszabályainak visszaállítása, a fordított ÁFA megszüntetése ezen a területen, ezzel a munkaadó vállalkozások tehermentesítése.
 • Tömeges lakásépítés évtizedes programjának megindítása, gyermek születésével államilag támogatott hitelek biztosítása.
 • Civilszervezetek bürokráciai előírásainak jelentős lecsökkentése, egyszerűsítése papíralapon és 8 általános mellett is kitölthetően. (Közpénz nem használó, 20MFT bevétel alatti civilek)
 • Egészségügyi szakképzés bővítése, népszerűsítése, szakmai megbecsülés megnövelése.(szülésznők, ápolónők stb.)
 • MÁV díjmentes utazást engedő régió/országos havi jegyek/negyedéves/féléves jegyek kialakítása (egyösszegű és reális mértékű megfizetés mellett) a MÁV Start kártya rendszeren belül és Németország mintájára a családok erősebb támogatása a MÁV 1-5 fős hétvégi jegyek, hétvégi kártyák bevezetésével.

 

Mérsékelt demokrata politika a fentiek mellett több száz szakpolitikai döntésben a nők támogatását tekinti fő célnak.

 

Reklámok

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

 • 7 402 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

 • 7 402 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: