HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

A korrupció jelentése, maga a 2017-es évértékelő! Mérsékelt demokrata politika nyugodt és szabad Magyarországért áll ki!

Mérsékelt demokrata politika a 2017-es év értékelőjének tartja a nemzetközi korrupciós jelentést!

 

Népesedés csak egy nyugodt és szabad Magyarországon emelkedik!

Magyar lélekszám változása a következő években, ma a politika legeslegerősebb kérdése!

 

 

Magyarország viszonylatában azonban a pénzügyi trükkök és a makrogazdasági ötletek méltatásával ki kell egészíteni a durva korrupciós és középosztály hátrányára lezajlott politikai évet.

 

Korrupció melegágya a túlzott bürokrácia, megfelelő átláthatósági törvény nélkül!

 

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikus

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikus

 

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata, mindezt 2010-ben már jelezte Orbán Viktor felé egy nyílt levélben!

Anno 2010:  ” Országbíró Zoltán közérdek politikus nyílt levele Orbán Viktor Miniszterelnöknek

 

A javaslatok az elkövetkező 2011. évi költségvetés elkészítése előtti és a következő költségvetési év alatti kormányzati döntési területekre adnak fókuszt a minőségi kormányzás elősegítése érdekében.

Pártoktól független javaslatcsomag egyben a FIDESZ kormányzati felelősségét láttatni engedi a hivatásos parlamenti lobbi közel fél évtizedének tapasztalatai alapján.

Tisztelt dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!

A Magyarország európai felemelkedése iránt elkötelezett transzparens hivatalos lobbi a választói bizalommal rendelkező magas színvonalú kormányzati munkát kívánja erősíteni és választói érdekeket jeleníti meg a nyilvánosság megteremtése mellett.

Meggyőződésem, hogy egyetértünk abban, hogy csak az az ország lehet erős, amely biztosítja valamennyi polgára számára a demokratikus és hozzáférést nyújtó médiakörnyezetet, a joghoz való hozzáférés legszélesebb körét, a kormányzati és önkormányzati döntéshozás során
az érdekek átláthatóságát, a közösségek érdekeinek és szándékainak alkotó érvényesülését, ezzel a transzparens döntéshozatallal elősegítve a választópolgárok számára az egészséges és sikeres élet lehetőségét.

Nyilvánvalóan nem véletlen, hogy a világ legerősebb európai kultúrára támaszkodó országai tiszteletben tartják és erős jogokkal, megfelelő hagyományokkal teremtik meg a transzparens parlamenti lobbi, kormányzati és önkormányzati lobbi intézményét.

Az átláthatóság a döntéshozatalban, a köztisztviselői és kormánytisztviselői kódex határozott kormányzati támogatása hazai és külföldi vállalkozások, nemzetközi iparkamarák által sokszor
kifejtett érdek, a nemzetközi diplomácia által szorgalmazott eszköz egyben a korrupció nemzetgazdaságot hátráltató szintről történő visszaszorításhoz.

A jelenlegi magyar kormány az elmúlt húsz évben is megörökölt politikai feudalizmus megváltoztatásával, a transzparens lobbi erőteljes támogatásával, a kormánytisztviselők, köztisztviselők politikusok átlátható döntésekre való jogszabályi és politikai ösztönzésével szakíthat a társadalom érdekeit figyelmen kívül hagyó oligarchia politizálással, amely a választásokon reményeim szerint történelmi kudarcot szenvedett.

Az érdekérvényesítés átlátható formájának, a transzparens parlamenti lobbi támogatásának hiánya a demokratikus és hazaszerető, valódi patrióta élet lehetőségét veszi el a magyar emberektől, elsősorban a magyar fiataloktól.

A Magyarországi Hivatásos Parlamenti Lobbiért Szövetség készen áll arra, hogy – amennyiben a kormánytól annak politikus és kormánytisztviselő tagjainak aktív és érdemi alkotó részvételével a hivatásos parlamenti lobbizás folyamatában támogatást kap – a korrupció egyik legerősebb ellenszerévé teszi az átlátható, nyilvános lobbi tevékenységet.

Kiadó: Magyarországi Hivatásos Parlamenti Lobbiért Szövetség”

 

A tudatos magyar polgárokra, magyar választókra bízzuk, miként értékelik az elmúlt 7 évet!                                                             Mi lesz a magyar polgárok életével?

 

 

Reklámok

Information

This entry was posted on 2017-01-25 by in Akta a politikában, Alkotó politika, Antikorrupció, Élet, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új út, Új politika, Új téma, Új törvények, Beruházások, Civil, Civilek, Család, Európai viszonyok, Európában Magyarország, Fiatalok a politikában, Fiatalok élete, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdaság, Gazdasági holttér, Gazdasági környezet, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Idősek élete, Jó ügyek és politika, Jogállam, Közép politizálás, Kommunikációs és politika, Komoly ügyek Magyarországon, Kortárs magyar politika, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikus, Magyarország alternatívái, Magyarság ma, Migráció és exodus, Munka, Nyugdíjasok ma, Nyugodt és szabad Magyarország, Okos törvények, Pártok, Politika, Politika és vita, Politika ma, Politika Magyarországon, Politikai alternatíva, Politikai árnyak, Politikai hírek, Politikai megoldás, Politikai téma, Pragmatikus politikai közép, Programok, Sorsok Magyarországon, Statisztika, Szakpolitikai kérdések, Szavazás, Társadalmi párbeszéd, Társadalom, tudatos magyar, Tudatos polgár, Tudatos választó, Valós politikai alternatíva, Választás, Vidék élete and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: