HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Elő Európa az ügy, amelyben egyetért Orbán Viktor, Országbíró Zoltán és egyre több európai politikus!

Magyarországon  kevés az igazi európai politikát megmutató információ, a magyar sajtó torzít.

 

Európában politikai tény, hogy a migráció nyitott kérdés maradt.

Németország, Franciaország, Svédország saját polgárai életminőségének romlása mellett próbál valódi integrációt létrehozni.

 

Erdélyben tudatosak voltak a választók!

Erdélyben tudatosak voltak a választók!

Székelyföldi autonómia mérsékelt demokrata politikával érhető el.

 

Mérsékelt demokrata külpolitika az európai integráció szükségességét vallja, a tagállamok érdekei túl gyakran akadályozzák egymást – eredménye lemaradás.

 

 

Európa szenved a migráció mai helyzetében, mert konténerek, sátorok nem jelentenek tartós megoldást sehol sem!

 

 

Ausztriában, Svédországban megtörtént esetek terjednek a videómegosztókon.

 

Magyarság iránt valóban elkötelezett, vidéki indíttatású, tanár szülőkkel megáldott politikusok közül, a meghatározó politikusok Orbán Viktor, vagy a humánus politika ” igazi politikai szürke eminenciása” Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata nyilatkozataiból kitűnően, a migrációs alapkérdésben  az Elő Európa gondolati körben egyetértenek.
CAMERA
Évek óta megfogalmazzák egymással párhuzamosan, hogy elő Európa nélkül a migráció nehezen, vagy sehogy  sem oldható meg  Európában, megtapasztaltan a kultúrák a vártnál erősebb ütközése miatt.
Ma Strasbourg elővárosában óriási mecset áll a pályaudvar mellett. (Németország-Franciaország határon)
Franciaország, Németország sokat tesz területén a migráció rossz hatásainak csökkentésére.

Franciaország, Németország sokat tesz területén a migráció rossz hatásainak csökkentésére.

Ma már Európa vezető politikusai is látják, az elő Európa gondolat (nevezzék később bárhogy) a jó európai megoldás pl. Libanonban.
Mérsékelt demokrata álláspont, Országbíró Zoltán  kifejezett politikai álláspontja, hogy a székelyföldi autonómia kérdése, csak a mérsékelt demokrata politizálással talál visszhangot Európában – ez szintén kiemelt magyarság érdek. 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 513 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 513 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: