HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

2018-ban a magyar választó mennyire értékeli a saját szavazatát? Mérsékelt demokrata mindig örül az új politikai kezdeményezéseknek!

Megélénkül a magyar közélet, új politikai ötletek merülnek fel, majd kerülnek a párttá alakulás bűvkörébe.

 

Egyre több vidéki tömörülés keres jogvédő szervezeteket, vagy ügyvédi irodákat, hogy megfogalmazza az alapszabályát, létrehozza politikai pártját.

 

 

Mérsékelt demokrata politika, mérsékelt demokrata politikus, minden aktív magyar embernek, új politikai gondolatnak örül és üdvözli azt.

Nyugdíjasok számára igazi képviseletet adhat a Nyugdíjas Párt 50+ megalakulása.

 

 

Vidéken az idősek élete sok kérdést vet fel!

Vidéken az idősek élete sok kérdést vet fel!

 

Egyetlen valódi politikai műhely nem tudja Magyarországon megkerülni a nyugdíjas társadalmat, annak valós problémáit.

Pártok számára a nyugdíjas szavazó figyelmet érdemel, holnap a nyugdíjasok száma még több embert jelent.

 

 

Mérsékelt demokrata politika arra hívja fel a figyelmet, hogy Európához való tartozás szükségességét az európai országokhoz közelítő korfa kialakulása is mutatja.

Ezért elhibázott az európai értékrenddel ütköző minden politika ma Magyarországon.

 

 

Európával sorsközösségben van Magyarország – mérsékelt demokrata álláspont szerint.

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: