HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

“A civilek a társadalom enzimjei” – Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata

Magyarországon a mérsékelt demokrata politikai értékelés szerint, az egész politikai közéletet átfogó morális válság van, mely egyenlőre évről évre mélyül.

 

Civilek Napja ma kevesebb figyelmet kap az államtól, mint az megérdemelne!

 

Civilek a társadalom enzimjei!

Civilek a társadalom enzimjei!

 

Ennek egyik ellenszere az a mérsékelt demokrata politikai követelés, hogy végre “Magyar tegyen a magyarért!”

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata szerint:A civilek a társadalom enzimjei.

Az az ország erős és kiegyensúlyozott, ahol a civilek szabadon, bürokrácia nélkül alkotnak, dolgoznak segítőként, érdekvédőként, lokálpatriótaként, jogvédőként!

 

Magyarországon a civilek részben állami, részben önkormányzati elhanyagolt feladatokat végeznek el.

 

Segítő civilek, jogvédő civilek, érdekvédő civilek munkája nélkül, a magyar választó lehetőségei töredéke volna a mainak. Civil maga a tudatos polgár ma Magyarországon.

 

Magyar tegyen a magyarért! – Mérsékelt demokrata politikai felhívás egyik jellegzetes iránya a civilek, másik a tudatos választó magatartása a szavazás idején.

 

Mérsékelt demokrata politika állítása, hogy Magyarország politikai holnapja a családi asztaloknál, kávéházi beszélgetéseken, munkaközösségi szünetek alatti cigarettázás közben kell, hogy eldőljön.

 

 

A tudatos választó saját élettapasztalata, vállalkozási körülményei, fogyasztói kosara alapján hozza meg politikai döntését – az ordító politikai  reklámokra alig, vagy nem figyelmet fordítva.

 

 

Tudatos választó tudja, hogy a választáson neki egyszerűen a politikai bazár politikai termékei közül kell választania!  

Nemegyszer a termékek mögött ugyanaz a politikai műhely, kreátor, tanácsadó áll.

 

 

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2017-02-02 by in 60+politika, Akta a politikában, Alkotó politika, Antikorrupció, Élet, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új út, Új politika, Új téma, Bonum commune, Civil, Civilek, Család, Diploma és iskola, Egészség, Emberek, Fiatalok a politikában, Fiatalok élete, Fontos ügyek Magyarországon, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Holokauszt tegnap és ma, Idősek élete, Jó ügyek és politika, Közép politizálás, Kelet-Közép-Európa, Kommunikációs és politika, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Kormányzati alternatíva, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikus, Magyarország alternatívái, Magyarság ma, Migráció és exodus, Nyugdíjasok ma, Nyugodt és szabad Magyarország, Pártok, Politika, Politika és vita, Politika ma, Politika Magyarországon, Politikai alternatíva, Politikai hírek, Politikai megoldás, Politikai téma, Pragmatikus politikai közép, Programok, Sorsok Magyarországon, Statisztika, Szakpolitikai kérdések, Szavazás, Társadalmi párbeszéd, Társadalom, tudatos magyar, Tudatos polgár, Valós politikai alternatíva, Választás, Vállalkozások és családok, Vidék élete and tagged , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: