HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Gáz van, hol a határ? Geopolitikai kockázatok és magyar külpolitika – Mérsékelt demokrata politikai irány

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a magyar diplomácia túl szélesre nyitotta a kaput és túl mélyen enged átjárást az orosz politika szándékainak.

 

Nem elvitatva, hogy Putyin elnök gázellátásra tett ígérete Magyarország érdeke egyfelől, azonban mára túl mélyen nyúl a magyarok zsebébe, háztartásának jövőjébe az orosz gazdasági érdek.

 

Paks annyi kérdést hoz magával, amelyre senkinek nincs valódi és megnyugtató válasza.

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a paksi szerződés kockázata nagyobb a szükségesnél, erre mutatott rá, hogy az orosz elnök nyíltan kilátásba helyezte, annak kamatfeltételeiben való egyoldalú változtatását.

 

Elég volt a magyar miniszterelnök metakommunikációját követni a közös sajtótájékoztatón.

 

Hol a határ?  Hol van Magyarország valódi függetlenségének érdeke? Hol a magyarság érdeke?

Ma minden politikai irányzatnak választ kell erre adnia!

 

 

Hogyan váltjuk a frankot, az eurót? Családok tízezreinek, emberek millióinak sorskérdése Magyarországon.

Hogyan váltjuk a frankot, az eurót?
Családok tízezreinek, emberek millióinak sorskérdése Magyarországon.   Mit csinál az MNB és mit csinál a külügy ezért?!

 

 

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy Oroszországgal a diplomácia fokozatosan és óvatos lépésekkel, kis léptékben kellene, hogy kooperáljon.

Álláspont a mérsékelt demokrata politika részéről, hogy harmadik ország piacain közös fellépés a termelésünk növelése érdekében a megfelelő mód. (Egyiptom vasútfejlesztésbe belépési kísérlet jó példa.)

 

 

Geopolitikai érdekünk és esélyünk az európai integráció, az Európát megerősítő magyar külpolitika.

 

 

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy autokrata vezetők asztalán a magyarság egy új térkép megrajzolásnál vesztes lesz!

Magyar politikus számára ez nem lehet kérdés a történelem tapasztalatai alapján.

 

Merre vezetnek a választások szabályainak módosításai?

Geopolitika számunkra igen tanulságos volt!

 

Mérsékelt demokrata politika az Európán belüli gazdasági és civil székely-magyar integrációból vezeti le a magyarság történelemből eredő igényeinek megoldását.

 

Jelen Putyin elnöki látogatás, azonban a magyarság Ukrajnában élő részének helyzetét gyengítheti, geopolitikai konfliktus felé tolhatja Magyarországot.   

 

Ehhez kimondottan nem jó, ha meglazulnak Európa szervezetével és politikai irányával a magyar kapcsolatok mélysége!        Minden választó számára élő a kérdés: Hol a határ a magyar külpolitikában?

 

Reklámok

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: