HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Kiadná a megszerzett diplomákat nyelvvizsga kötelezettség nélkül a fiataloknak a mérsékelt demokrata politika!

Magyarország társadalma idősödik, a fiatalok nagy része pedig túlzottan szabályozottnak, élhetetlennek tartja.

 

Miért okoz induláskor kudarcot az állam a fiataloknak, miközben a nyelvvizsga megszerzéséhez az alap és középfokú oktatásban nem teremtődtek meg a feltételek?!

 

 

Gyermekvállalás előkérdése az egészségügy biztonsága, az oktatás minősége, a munkahelyek kultúrája, a nők magyar politikai helyzete.

Gyermekvállalás előkérdése az egészségügy biztonsága, az oktatás minősége,fiatalok társadalmi mobilitása, a munkahelyek kultúrája, a nők magyar politikai helyzete.

 

Olyan szabályokat hoznak a magyar parlamentben, amely feltételeket annak idején sohasem teljesítettek saját diplomájuk megszerzésekor a képviselők!

 

Társadalmi felemelkedés, társadalmi mobilitás a fiatalok diplomáinak visszatartása esetén nem nevezhető működőnek.

 

 

 

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy a mérsékelt demokraták eltörölnék a kötelező nyelvvizsga meglétét, mint diploma, vagy felvételi bármilyen feltételét!

Társadalmi mobilitás egy társadalom egészségének fontos politikai kérdése!

 

 

Fiatalok csapdában diploma előtt több ezren?

Fiatalok csapdában diploma előtt több ezren?

 

 

Ma egyetemen tanulni rengeteg idő és rengeteg pénz, a tanulmányok végén milliós adóssággal lásd. diákhitel!

Először az alsó és középfokú oktatásban kell az országban kiegyenlített módon megteremteni, az automatikusan nyelvvizsgához vezető oktatást!

 

Magyarország sikerességéhez a fiatalok sikeres diploma utáni karrier és szakmai életút indítása előfeltétel.

 

 

Mérsékelt demokrata politikai elv: “Magyar tegyen a magyarért!”

 

Mérsékelt demokrata politikai szemlélettel, a jogalkotás a magyar parlamentben történik – ezért tegyen a magyar fiatalokért hatékonyan a magyar parlament!

 

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2017-02-08 by in Akta a politikában, Alkotó politika, Életutak, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új út, Új politika, Új téma, Új törvények, Bonum commune, Civil, Civilek, Család, Diploma és iskola, Emberek, Európai politikus, Európában Magyarország, Fiatalok a politikában, Fiatalok élete, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdasági holttér, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Jogállam, Közép politizálás, Kommunikációs és politika, Konstruktív politika, Kormány és döntések, Kormányzati alternatíva, Kormányzati döntések, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikus, Magyarság ma, Migráció és exodus, Nyugodt és szabad Magyarország, Okos törvények, Politika, Politika és vita, Politika ma, Politika Magyarországon, Politikai alternatíva, Politikai hírek, Politikai irány, Politikai megoldás, Politikai téma, Politikai tér, Pragmatikus politikai közép, Programok, Sorsok Magyarországon, Statisztika, Szakpolitikai kérdések, Szavazás, Társadalmi párbeszéd, Társadalom, tudatos magyar, Tudatos polgár, Tudatos választó, Valós politikai alternatíva, Választás, Vállalkozások és családok and tagged , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: