HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata politikai cél: Magyar buszok a magyar utakon és a világ különböző pontjain!

Magyarország számos ipari területen évtizedekben érhető sikereket ért el a rendszerváltás előtt.

 

Ennek morzsáit őrizte meg a spontán privatizáció.

 

Mérsékelt demokrata politikai cél volt már 2006 óta, hogy a magyar buszok gyártása próbálja meg elnyerni a régi fényét.

 

Hol vannak a magyar buszok?

Hol vannak a magyar buszok?

 

Mérsékelt demokrata politika a hazai ipar eredményeinek feltámasztását kifejezetten támogatja, a mindenkori kormányok ilyen irányú lépéseit ösztönzi.

 

Fontos lépés a NABB (Nemzeti Autóbusz Beszerzési Bizottság) életre hívása, mivel a jó koordináció a meglévő igényekkel már támaszt elegendő piaci igényt.

 

 

Magyar emberek ma messze nem magyar buszokon utaznak.  Ezek a járművek jellemzően 15-20 év közöttiek.

 

Magyarországon a hazai buszgyártás  valódi iparpolitikai tényező lehet, az ipari hagyományok a magyar busz jó hírnevét teremtették meg.

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a busz fontos a magyar iparpolitikai számára, de nem mindenható.

 

A buszgyártás idehaza, a vasúti fejlesztések, emeletes vonatok beszerzése mellett, vagy fővárosi szinten ú.n.rövid szakaszos metrófelújítással párhozamosan lesz valóban eredményes!

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: