HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Családi kis cégek, civilek a jog csapdájában, a bürokrácia fogságában 2017! Tízezrével tűnhetnek el, ha a kormány és parlament nem cselekszik!

Magyarországon a választók figyelme még nem ért el a mindennapjaikat érintő durva jogi beavatkozásokig és azok gépies és antihumánus hivatali gépezetéig.

 

 

Mérsékelt demokrata politika – szándékai szerint eltörölné a bürokráciát növelő, a családi cégeket, civileket tevékenységüktől elvonó, számukra sok kiadást teremtő – azon törvényeket, melyek 2017-ben a KKV és civilszervezetek tömeges eltűnéséhez vezethetnek!

 

 

Konstruktív politika támogatja a bürokráciát és terheket csökkentő politikai döntéseket!

Konstruktív politika támogatja a bürokráciát és terheket csökkentő politikai döntéseket!

 

 

Mérsékelt demokrata politika – Magyarország nyugalma és a családok számára sikeressége érdekében – a cégek módosításait, a civilszervezetek bürokratikus kötelezettségeit, legalább 5 év türelmi idővel meghosszabbítaná, ezt javasolja a hatalmon lévő politikai döntéshozóknak.

 

 

Magyarországon a belső piac gyengeségei, a magyarországi fogyasztás viszonyai vidéken és középvárosokban Budapesten, semmilyen módon nem igazolják vissza a cégek számára a költségek és bürokrácia ilyen mértékű – mesterségesen kialakított megnövelését, jogi szabályozóit!

 

Építő politika nem fogadhatja el a családok vállalkozásainak bürokratikus megsemmisülését.

 

Hol van a magyar ellenzék hatásos fellépése a választók érdekében ma?

 

 

Megoldatlan kérdések kárai egyre nagyobbak Magyarországon.

Megoldatlan kérdések kárai egyre nagyobbak Magyarországon.

 

 

Mérsékelt demokrata politika minden eszközzel elkerülné a magyar családok cégeinek, civiljeinek lelketlen cégbíróságok általi bedarálását.

 

 

Most tud tenni a magyar jogalkotó, a magyar parlament a magyar cégek, magyar civilek érdekében – a rossz törvények valósághoz igazításával, eltörlésével!!

 

 

 

Reklámok

Information

This entry was posted on 2017-02-15 by in 60+politika, Akta a politikában, Alkotó politika, Élelmiszer, Élet, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Civil, Civilek, Család, Diploma és iskola, Emberek, Fiatalok a politikában, Fiatalok élete, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdaság, Gazdasági holttér, Gazdasági környezet, Hatóságok és emberek, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Jó ügyek és politika, Jogállam, Közép politizálás, Kommunikációs és politika, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Kormány és döntések, Kormányzati alternatíva, Kormányzati döntések, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikus, Magyarország alternatívái, Migráció és exodus, Munka, Nyugodt és szabad Magyarország, Pártok, Politika, Politika és vita, Politika ma, Politika Magyarországon, Politikai alternatíva, Politikai árnyak, Politikai hírek, Politikai irány, Politikai megoldás, Politikai téma, Politikai tér, Pragmatikus politikai közép, Sorsok Magyarországon, Statisztika, Szakpolitikai kérdések, Szavazás, Társadalom, tudatos magyar, Tudatos polgár, Tudatos választó, Valós politikai alternatíva, Választás, vállalkozások, Vállalkozások és családok, Vidék élete, Vidéki emberek, Zöld élet and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: