HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Magyarország sikeréhez fontos a magyar emberek méltósága! Jó reform döntéseket vár a legnagyobb párt frakciójától a mérsékelt demokrata politika!

 

Magyarország sikere egy részben múlik a törékeny makrogazdasági mutatókon, azok változásain (erősen kitett gazdaságú ország Magyarország), másrészről múlik a magyar polgár, a magyar ember szellemi és morális, lelki állapotán.

 

 

Okos reformok a politikai és jogalkotói döntésekben Magyarország sikerét teremtik meg!

Okos reformok a politikai és jogalkotói döntésekben Magyarországon is annak sikerét teremtik meg!

 

 

Mérsékelt demokrata politikus, Országbíró Zoltán álláspontja:  Magyarország töretlenebb és lendületesebb fejlődését mára a társadalom morális állapota, a magyar emberek méltóságának súlyos sérülései, a polgári szabadság érzetének csökkenése lefékezi.

 

 

Mérsékelt demokrata politika egyik  jó magyar politikai forgatókönyvnek tartja, a legnagyobb politikai erő által levezetett reform politikát, reform döntéseket a magyar emberek méltóságának javítására, a polgári szabadságjogok és polgári szabadság érzet növelése mellett kiálló hatalmi és jogalkotói döntésekkel.

 

 

Magyar polgárok méltósága érvényesüljön!

Magyar polgárok méltósága érvényesüljön!

 

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy Magyarország sikerének a magyar emberek méltóságának és szabadságának megerősítése, a félelem és öncenzúra sokszor alap nélküli kiváltó okainak lebontása illik a legnagyobb párt hagyományaihoz, szükséges Magyarország előtt álló népesedési, versenyképességi, migrációs kihívások sikeres megválaszolásához.

 

Jó döntéseket hozhat a kormánypárti frakcióülés, ha az újítások és modernizáció “okos reform” határozott lépéseit fogalmazza meg és minden döntésben a magyar emberek méltósága és annak védelme kerül az első helyre.

 

Mérsékelt demokrata politika támogatja a közvéleményt terhelő, vagy a magyar piaci vállalkozásokat terhelő javaslatok átgondolását, szükség szerint elvetését, vagy gyors döntéssel deregulációját:

 

  • Támogatandó, a mérsékelt politikusi értékelésben a civilek vagyonbevallásának elhagyása.

 

  • Fontos és támogatandó lenne, a kis cégek feltőkésítésének 5 évre türelmi idő megadása, vagy az előírás törlése, elhagyása.

 

  • Fontos és támogatandó, a civilek (egyszerű civilszervezetek, kis egyesületek (pl. 20Mft alatti bevétel) bürokratikus szabályainak elhagyása, jelentős egyszerűsítése. A párttörvényhez hasonlóan legyen 5 évenkénti kötelező közgyűlés, az országgyűlési képviselőkhöz hasonlóan egyszerű és kézzel beadható adatközlés. Reformokba illik a KSH civilszervezeti adatszolgáltatás (20Mft alatti bevételnél) 5 évenkénti átszabályozása.

 

 

Jó döntések várhatóak a Duna mellett?

Jó döntések várhatóak a Duna mellett?

 

 

Magyarországon a polgárok szabadságjogai és szabadság érzete megerősítése a fenti reform javaslatokkal, a kis cégek és kis magyar civilek tehermentesítésével, egy jelentősen sikeresebb, színesebb és alkotóbb Magyarország lehetőségét teremtenék meg.

Ez a mérsékelt demokrata politika kiemelt politikai célja, a hozzá vezető egyik politikai út a reform politika a kormánypárt részéről.

 

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2017-02-16 by in 60+politika, Alkotó politika, Életutak, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új út, Új politika, Új téma, Új törvények, Bonum commune, Civil, Civilek, Család, Diploma és iskola, Európai politikus, Fiatalok a politikában, Fiatalok élete, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdasági holttér, Gazdasági környezet, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Idősek élete, Jó ügyek és politika, Jogállam, Közép politizálás, Kelet-Közép-Európa, Magyarság ma, Nyugdíjasok ma, Nyugodt és szabad Magyarország, Okos törvények, Pártok, Politika, Politika és vita, Politika ma, Politika Magyarországon, Politikai alternatíva, Politikai hírek, Politikai irány, Politikai megoldás, Politikai téma, Politikai tér, Pragmatikus politikai közép, Programok, Reform, Rendezvények, Sorsok Magyarországon, Szakpolitikai kérdések, Szavazás, Társadalmi párbeszéd, Társadalom, tudatos magyar, Tudatos polgár, Tudatos választó, Valós politikai alternatíva, Választás, vállalkozások, Vállalkozások és családok, Vidék élete, Vidéki emberek and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: