HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Minden jelentős és magyar állampolgárokat érintő kérdésben a jó eszköz a népszavazás! – Mérsékelt demokrata politikai álláspont!

 

Terítéken a magyar politikai életben az olimpia ellenes népszavazás.

 

Mérsékelt demokrata politikai álláspont szerint, az olyan horderejű és pénzügyi tehertétel kérdésekben, mint olimpia, vagy éppen Paks bővítése ügye, meg kell adni a népszavazás eszközét a magyar állampolgároknak.

 

 

Népszavazás biztosítása fontos, a jelenleginél többször megkérdezve a választókat és szabályozásában  kevesebb aláírási kötelezettségekkel, a mérsékelt demokrata politika törekvéseinek része.

Népszavazás mindig a legkisebb kiadás idején, s előre szóló döntési  lehetőséget kellene, hogy jelentsen.

 

Olimpia esetében ez már messze nem így van……………………………………………..

 

 

Lelkiismereti szabadság, befolyásolás mentes információk és népszavazás ma szoros összefüggés kellene, hogy legyen!

Polgárok méltósága és szabadsága, befolyásolás mentes átlátható információk és népszavazás ma szoros összefüggés kellene, hogy legyen!

 

 

Seres Mária politikai útjának a kezdete volt, a képviselői költségtérítés elleni népszavazás, amely után az SMS párt pici különbséggel nem került be a parlamentbe.

 

Magyar állampolgárok joga, hogy mindkét tábor (vélemények két tábora az olimpiáról) véleménye megjelenjen egy megrendezett helyi népszavazásban.

 

 

Országos politikai jelentősége az olimpia ellenes népszavazásnak Budapesten, várhatóan nem alakul ki.

Egy országos népszavazási kezdeményezés, mint anno Seres Mária kezdeményezése, azonban átírhatja a magyar politika térképét.

 

 

Mit mutat majd a politikában az idő?

Mit mutat majd a politikában az idő?

 

 

Momentum cca. 266.000 aláírást jelentett be, amely teljesítmény a fővárosban igazi politikai teljesítmény!

 

Mérsékelt demokrata politika álláspontja, hogy a Momentum politikai teljesítménye, a fővárosi politika átmozgatásában elismerést érdemel.

 

 

Fontos kérdés a magyar politikusok számára, hogy ez egy kezdő momentum a magyar politikában, vagy csak egy  fővárosi momentum volt annak közéletében.

 

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: