HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Nagypéntek lesz az új szabadnap! Mérsékelt demokrata politika támogatja az emberek pihenési lehetőségét!

Munkavállalók, családi vállalkozások számára a négynapos ú.n. hosszú ünnepek jelentős események.

 

Mérsékelt demokrata politikai értékelésben, a magyarok jelentős migrációja, országon belüli mobilitása miatt a családok pihenésének, találkozásának időkeretei a négynapos ünnepek.

 

Európában ez bevált társadalmi gyakorlat.

 

 

Londonból is haza tudnak utazni a gyerekek, szülők egy új szabadnappal!

Londonból is haza tudnak utazni a gyerekek, szülők egy új szabadnappal!

 

 

Több alkalommal került a politika látóterébe a húsvéti ünnep és a nagypéntek szabadnappá minősítése.

 

Humánus politikai döntés lehet a parlament részéről egy új szabadnap, ezúttal a nagypéntek biztosítása a dolgozók, emberek számára!

 

 

Mérsékelt demokrata politika minden a humánus politika jeleit mutató országgyűlési tervezetet, parlamenti döntést támogatandónak tart!

 

A húsvéti új szabadnap teljes társadalmi elfogadottsággal találkozik a mai túlterhelt magyar családok, magyar vállalkozások világában.

 

 

Társadalmi igény nem új, mostanára azonban a hazai családi turizmus fellendülése mellett, a külföldön dolgozók hazai kapcsolattartása is nyomós érv, a mérsékelt demokrata politika értékelése szerint.

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: