HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Politikai reform és a piac szabadsága, a méltányos jogállam legyen a napi politika része!

 

Magyar emberek számára a napi politika és a jogalkotás hatásai új és új bürokratikus teendőket hoz tavasszal, a magyarországi belső fogyasztás azonban ehhez képest messze nem bővül megfelelő mértékben.

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a napi politikában több politikai reform szükséges, a méltányos jogállam, a piac nagyobb szabadsága, a magyar belső fogyasztás bővítése megerősítésével.

 

 

Magyarország a túlzott bürokratikus jogi hálóval, pénzügyi terheléssel a mikrovállalkozások, magyar családi vállalkozások tömegének lehetséges mozgásterét lassítja le.

 

Minden jó politikai döntés, másfelől a hibás döntések gyors visszavonása Magyarország sikerét növeli.

 

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy a népszavazásban résztvevők tiltakoztak a túlzó olimpiával járó kiadások ellen – ezért az olimpiai népszavazás okának feloldása politikailag létező egyik helyes döntés.

 

 

Színes üzleti forgatag helyett sok kis üzlet bezárás felé tart vidéken és Budapesten a rossz szabályok miatt!

Színes üzleti forgatag helyett sok kis üzlet bezárás felé tart vidéken és Budapesten a rossz szabályok miatt!

 

 

Hasonlóan kiáll a mérsékelt demokrata politika és jó döntésnek tekinti, a nagypéntek szabadnappá tételét.  Támogatja ugyancsak a december 24.-e szabadnapok sorába emelését.

 

Családok belső magánélete és a magyar kötődés kap támogatást a szabadnapokkal.

 

Minden szabadnap a gazdaságra komoly kihatást gyakorol.

 

Ennek ellensúlyozásához szükséges lenne a KKV cégeket sújtó márciusi bürokratikus előírások és feltőkésítési kényszer legalább 5 évre való haladéktalan parlamenti elhalasztása!

 

Vidéken szinte nincs piac és fogyasztás a vállalkozásoknak......

Vidéken szinte nincs piac és fogyasztás a vállalkozásoknak……

 

Párhuzamosan – mérsékelt demokrata politikai szemléletben – a várt politikai reform megjelenése, a különböző szakpolitikai döntésekben, az ország belső fogyasztás bővítését kellene érezhetően megerősítenie!

 

Európa legtöbb országában, vagy éppen Londonban a mikrovállalkozások sokkal erősebb fogyasztással bíró piacon dolgozhatnak, mint idehaza.

 

 

 

Mérsékelt demokrata politika a méltányos jogállam helyreállítását, a piac önszabályozó és szabad működésének megerősítését kiemelt politikai célnak tekinti!

 

Ennek fontos eszközei lehetnek az elektronikus eljárások szabadon választhatóvá tétele minden esetben – ez az állampolgári méltóság tiszteletének egyik alapkérdése!

 

Mérsékelt demokrata politika mellőzné a civilek túlbürokratizált, sok pontból álló nyomtatványokra támaszkodó, az új Ptk.-ra hivatkozó előírásait.

 

A pártokhoz hasonlóan, több  parlamenti türelemmel, legalább 5 évenkénti közgyűlést írna elő, a napi civil életet (20MFT alatti bevételeknél) nem terhelné bürokráciával!

 

Méltányos jogállam nincs aktív és sokszínű civil világ nélkül!

 

 

Reklámok

Information

This entry was posted on 2017-02-23 by in 60+politika, Akta a politikában, Alkotó politika, Antikorrupció, Élet, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új út, Új politika, Új törvények, Ünnep, Bonum commune, Civil, Civilek, Család, Egészség, Emberek, Európai politikus, Európában Magyarország, Fiatalok a politikában, Fiatalok élete, Gazdaság, Gazdasági holttér, Gazdasági környezet, Hatóságok és emberek, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Idősek élete, Jó ügyek és politika, Jogállam, Közép politizálás, Kommunikációs és politika, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Kormány és döntések, Kormányzati alternatíva, Kormányzati döntések, Kortárs magyar politika, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikus, Magyarország alternatívái, Magyarság ma, Nyugodt és szabad Magyarország, Pártok, Politika, Politika és vita, Politika ma, Politika Magyarországon, Politikai alternatíva, Politikai árnyak, Politikai hírek, Politikai irány, Politikai téma, Politikai tér, Pragmatikus politikai közép, Reform, Sorsok Magyarországon, Statisztika, Szakpolitikai kérdések, Szavazás, Társadalmi párbeszéd, Társadalom, tudatos magyar, Tudatos polgár, Tudatos választó, Valós politikai alternatíva, vállalkozások, Vállalkozások és családok, Vidék élete, Vidéki emberek and tagged , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: