HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

9 millió fölött a vendégéjszakák száma Budapesten

A budapesti kereskedelmi szálláshelyek frissen megjelent KSH adatai szerint 2016. január és december között végig dinamikus növekedést produkált a budapesti turistaforgalom, és év végére átlépte a 9 milliós küszöböt.

 

A tőzsdei nyelven trendet megerősítő áttörésnek tekinthető, bűvös számmal a magyarországi vendégéjszakák több mint egyharmadát, a külföldi vendégéjszakák közel kétharmadát Budapest adja.

 

A belföldi vendégéjszakák tekintetében a vidék erősebb, Budapest szűk egytizeddel képviselteti magát.

 

A budapesti kereskedelmi szálláshelyek mindezt 68%-os szobakihasználtság, 12%-os szállásdíjbevétel növekedés és közel 10%-os REVPAR emelkedés mellett érték el.

 

2016-ban különösen decemberben volt erőteljes a külföldiek érdeklődése Budapest iránt. A külföldi vendégek száma 21%-kal, a vendégéjszakák száma pedig közel 22%-kal emelkedett 2015 decemberéhez képest.

 

De minden jel szerint a hazai közönség is szívesen kereste fel a budapesti adventi vásárokat és más kulturális attrakciókat, mert a vendégek száma közel 9, a vendégéjszakák száma pedig 9,5%-kal nőtt decemberben a budapesti kereskedelmi szálláshelyeken.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) törekvései 2016-ban arra irányultak – és ez a munka 2017-ben is változatlanul folytatódik, – hogy a vendégforgalom dinamikus növekedése mellett az igényesebb vendégkör is egyre inkább megszólítva érezze magát, keresse és keresse fel Budapestet.

 

A magyar fővárosban számos emblematikus és jövőbe mutató fejlesztés zajlik.

 

A megrendezésre kerülő globális nagyrendezvények, sportesemények által már előre generált média visszhang pedig fokozatosan egy-egy lépcsővel magasabbra pozícionálja Budapestet a nemzetközi turisztikai térképen is.

 

Bővebb elemzés itt található: https://www.budapestinfo.hu/hu/9-millio-folott-a-vendegejszakak-szama-budapesten

(Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ) MTI-OTS

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: