HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Reform a politikában! Támogatandó minden jogalkotói , kormányzati döntés, ha a devizahiteles magyar emberek érdekét is szolgálja!

 

Mérsékelt demokrata politikai irány, hajthatatlanul és következetesen kiáll a devizahiteles magyar emberek érdekeiért!

 

Politikai álláspont mérsékelt demokrata politikai irányként, hogy a magyar politika egyik legsúlyosabb adóssága a magyar választókkal szemben, a még mindig megoldatlan devizahiteles csapda következményeinek kezelése, a devizahiteles tragédiák ezrei, rettegő családok tízezrei!

 

 

Budapesten és vidéken a családok megnyomorítója a devizahitel!

Budapesten és vidéken a családok megnyomorítója a devizahitel!

 

 

Népesedés ellenes mai életmód, fiatalok migrációja előidézésében kevés fontosabb ok van, mint a magyar családok életét rommá tevő devizahitelek különböző formái! (gépjármű devizahitel, lakások devizahitelei stb.) Ehhez jön hozzá az iskola hiányosságai a fiatalok életében.

 

 

Mindehhez társul a jogalkalmazás során, az antihumánus kilakoltatások számának ugrásszerű növelése, a végrehajtók közreműködésével.

 

Mérsékelt demokrata politikai támogatást élvez az a tervezet, amely a kilakoltatások, ingatlanok árverezése feltételeit logikusan, életszerűen változtatná meg.

 

 

 

Mérsékelt demokrata javaslatok az elmúlt években, több irányból teremtettek volna a mostaninál kedvezőbb helyzetet a vidéki magyaroknak, lakótelepi magyar családoknak.  Ehhez kell politikai bátorság!

 

Mérsékelt demokrata politikai gondolkodással (országépítés a rombolás helyett) támogatandó és jó döntés lehet az árverezések alsó értékeinek a valós piaci értékhez közelítése, az eljárási határidők jelentős meghosszabbítása.

 

 

Politikai értékeléssel csepp a tengerben, de néhány ezer család számára már ez is segíthet.

 

Fontos politikai téma, hogy a jogalkotónak erősen ösztönöznie kellene a bankokat, valódi és teljesíthető (kompromisszumos) egyezségi ajánlatokra az adósokkal!

 

Ez elvárható a magyar választó részéről és egy reform része lehetne a hatalmi politikában!

 

 

Reklámok

Information

This entry was posted on 2017-03-02 by in Akta a politikában, Élet, Élhetőbb Magyarországot, Új út, Új téma, Új törvények, Civilek, Család, Egészség, Emberek, Európában Magyarország, Fiatalok élete, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdasági holttér, Hatóságok és emberek, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Holokauszt tegnap és ma, Hyde park, Idősek élete, Közép politizálás, Kommunikációs és politika, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Kortárs magyar politika, Magyar politika, Magyar politikus, Magyarország alternatívái, Magyarság ma, Migráció és exodus, Munka, Nyugdíjasok ma, Nyugodt és szabad Magyarország, Okos törvények, Pártok, Politika és vita, Politika Magyarországon, Politikai alternatíva, Politikai hírek, Politikai irány, Politikai megoldás, Pragmatikus politikai közép, Programok, Sorsok Magyarországon, Statisztika, Szakpolitikai kérdések, Társadalmi párbeszéd, Társadalom, tudatos magyar, Valós politikai alternatíva, Vállalkozások és családok, Vidék élete, Vidéki emberek and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: