HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Magyar emberek méltóságához hozzátartozik a tiszta választás, a tiszta választás előtti verseny! Mérsékelt demokrata politikai álláspont!

Érezhetően változik a politikai kultúra Magyarországon, ez a magyar választók méltóságának erősödését hozhatja.

 

Ez a mérsékelt demokrata politika egyik fontos politikai célja.

 

 

Régi évtizedes politikai hiányosságok és új politikai trükkök vették el a különböző gondolkodású magyar emberektől a politikai véleményük arányos megjelenésének szabadságát akkor……………………2014-ben.

 

Ettől halkan és csendben a hatalmi politika hitelessége olvadozik belvárosi vacsorákon, panellakásokban a családok asztalai mellett, vidéken a lócákon beszélgetve.

 

 

Külföldön dolgozó magyar választók méltóságát vissza kell adni 2014 fiaskója után!

Külföldön dolgozó magyar választók méltóságát vissza kell adni 2014 fiaskója után!

 

 

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy 2014 egy torz politikai kampány, egy súlyosan torz választás volt.    Legyen történelmi tanulság.

 

Magyarországon a választók közös tanulsága kell, hogy legyen, a választás tisztaságát jobban biztosító választási törvényre van szükség!

 

 

Mérsékelt demokrata elvárás, hogy a választási törvény biztosítsa a külföldön dolgozó, külföldön élő magyarok könnyű és egyszerű választói jogának gyakorlását. (Erdélyben élő magyarokhoz hasonlatosan.)

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikus, fontosnak tartja megnyilatkozásaiban egy választási időszakra történő ideiglenes választási kisajátítási törvényrészlet kidolgozását, a választási törvény módosításához.

Ennek a javaslatnak a lényege, hogy a szavazás időpontja előtt 60 nappal minden közterületi jelentős hirdetési felületet az állam ideiglenesen kisajátít és a politikai versenyben jelölteket állító pártok rendelkezésére bocsát egységáron, a hirdető cégeket átalányáron kártalanítva a 60 napos időszakra.

 

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy minden magyar állampolgárnak meg kell adni a tisztességes választási törvény szabályozását, hogy szavazata értéke érvényesüljön!

 

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2017-03-03 by in 60+politika, Akta a politikában, Alkotó politika, Antikorrupció, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új út, Új politika, Új téma, Új törvények, Ünnep, Bonum commune, Civil, Család, Diploma és iskola, Emberek, Európai politikus, Európában Magyarország, Fiatalok a politikában, Fiatalok élete, Fontos ügyek Magyarországon, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Hyde park, Idősek élete, Jó ügyek és politika, Jogállam, Közép politizálás, Kommunikációs és politika, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Kormányzati alternatíva, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikus, Magyarország alternatívái, Magyarság ma, Migráció és exodus, Nyugodt és szabad Magyarország, Okos törvények, Pártok, Politika, Politika és vita, Politika ma, Politika Magyarországon, Politikai alternatíva, Politikai álom, Politikai árnyak, Politikai hírek, Politikai irány, Politikai megoldás, Politikai téma, Politikai tér, Pragmatikus politikai közép, Reform, Statisztika, Szavazás, Társadalom, tudatos magyar, Tudatos polgár, Tudatos választó, Valós politikai alternatíva, Választás, Vidék élete, Vidéki emberek and tagged , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: