HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata politikai álláspont: Jó törvényekkel a vállalkozások és civilek nyugodtan dolgozhatnának Magyarországon!

 

Magyarország régiói közül több igen szegény gazdasági helyzetről, egészségügyi helyzetről számolhat be.

 

Vidéki városokban (Miskolc, Szolnok, Békéscsaba stb.) a gazdaság hirdetett sikerei alig, vagy egyáltalán nem tükröződnek a fogyasztásban, a szolgáltatások, termékek vásárlásaiban.

 

Mérsékelt demokrata politika egyik fontos elve: ” Hagyni kell a magyar vállalkozásokat dolgozni, lehetőleg mesterségesen előírt bürokratikus kiadások, időrablások, kötelezettségek nélkül.

 

 

 2017 a mikrovállalkozások és kis pénzzel rendelkező helyi civilek számára a – mérsékelt demokrata politikai értékeléssel – felesleges és időrabló, egyben károkozó bürokratikus előírások éve.      

Rossz törvények a magyar cégeket hozzák hátrányos helyzetbe folyamatosan.

 

Civilek vonatkozásában a törvényi előírások a magyar érzelmű kis civilszervezeteket sújtják idő és pénzkiadásokkal?!

 

 

Belső fogyasztás és piac erőteljes bővülése nélkül hová a kötelező feltőkésítés?

 

 

Mérsékelt demokrata politika a mikrovállalkozások, KKV szerepét a magyar versenyképesség javulásában igen fontosnak tartja.  Iskola és a családi kis cégek a magyar jövő zálogai.

 

Magyarországon a helyi termelők, helyi szolgáltatók teremthetnek színes piaci világot, adhatnak munkát a helyi lakosoknak.

 

Mára az üzletek bezárása, szolgáltatók eltűnése, iparosok hiánya lesz lassan jellemző…………………

 

A bürokratikus terhek kiadásai és a pici cégek feltőkésítése majd túladóztatása elkerülhető – arányosabb magyar költségvetés kialakításával.

 

 

Kis árbevételű családi cégek, vállalkozások ezért kiemelten fontosak a mérsékelt demokrata politika számára!  

 

Nincs valós gazdasági szükséglet a magyar helyi civilek, illetve magyar kisvállalkozások bürokratikus terheire!

Őket sújtó törvények hatása erős és fokozza a magyar migrációt és gazdasági exodust Európa tagállamaiba.

 

Miért kell külföldre menni a magyar dolgozni, alkotni akaró embereknek?

 

 

Mérsékelt demokrata politikai ajánlás az Országgyűlés felé, hogy gyors döntéssel igazítsa a valósághoz a magyar vállalkozásokat, magyar civileket bürokratikus terhekkel megterhelő szabályokat!

 

Javaslat  (mérsékelt demokrata politikai irány) szerint azok 5 év türelmi időre elhalasztása, vagy teljes eltörlése az indokolt!

 

 

Hol a magyarság iránti elkötelezettség a parlamenti döntéseknél, a politikai bátorság, ha a magyar emberekről, magyar cégekről van szó a jogalkotásnál?

 

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 533 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 533 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: