HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Magyar jövő egyik sarokpontja a kilencosztályos iskola, ha jól kerül kialakításra!

 

Magyarország számára a hozzáadott értékkel dolgozó szakemberek, a jövő perspektívájának egyik fontos része.

 

Szakmai és generációs társadalmi visszajelzések azonban, a jegyzetelni nem képes tehetséges egyetemi hallgatók tömegéről, szakmunkásnak tanulók tömegéről adnak számot.

 

Szakmai, vagy egyéb olvasás szinte nem történik az új tanulói generációknál a szabadidőben.

 

Sokan az olvasási készség hiányosságaira vezetik vissza a jelenséget, túl az informatika vonzásán.

 

 

Magyar általános iskolának át kell menni a kilencosztályos  hídon, de jó irányba!

 

 

Meg kell adni a játékos, korszerű  és mély írás és olvasás megalapozását a magyar kisiskolásoknak, ezért támogatandó a kilencosztályos általános iskola.” – fogalmazza meg Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata.

 

 

Mérsékelt demokrata politikai mérlegeléssel, akkor lehet csak jó a kilencosztályos általános iskola, ha azt nem terhelik túl semmilyen további tananyaggal, egyetlen kivétel az idegennyelv játékos, korcsoporthoz igazodó oktatása.

 

A magyar általános iskola sokat adott a gyerekeknek, de éppen a legalapvetőbb készségek és képességek maradtak el a kor igényeitől.

 

Itt kell megjegyezni, hogy legkevésbé a pedagógusok hibáztathatóak ezért.

 

 

Iskolákat, oktatást a napi politikának messze érdemes elkerülnie, nyitott szakmai párbeszédek és hosszabb előkészítés a jó a pedagógusok munkájának, a mérsékelt demokrata szakpolitikai elképzelések szerinti iránya.

 

 

Reklámok

Information

This entry was posted on 2017-03-08 by in Akta a politikában, Alkotó politika, Életutak, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új út, Új politika, Új téma, Új törvények, Bonum commune, Család, Diploma és iskola, Emberek, Fiatalok élete, Gazdasági holttér, Gazdasági környezet, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Iskola Magyarországon, Jó ügyek és politika, Kommunikációs és politika, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Kormány és döntések, Kormányzati alternatíva, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikus, Magyarország alternatívái, Magyarság ma, Nyugdíjasok ma, Nyugodt és szabad Magyarország, Okos törvények, Pártok, Politika, Politika és vita, Politika ma, Politika Magyarországon, Politikai alternatíva, Politikai álom, Politikai irány, Politikai megoldás, Politikai téma, Pragmatikus politikai közép, Programok, Reform, Sorsok Magyarországon, Statisztika, Szakpolitikai kérdések, Társadalom, tudatos magyar, Tudatos polgár, Valós politikai alternatíva, Vállalkozások és családok, Vidék élete, Vidéki emberek and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: