HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Aránytalan a költségvetés, a közjó háttérbe szorulása a BKV dolgozóinál, illetve a 3-as metró ügyeiben világos képet rajzol!

Magyarországon a közjó szerepét sokkal határozottabban kell a politikának kiszolgálni, mint ahogyan az ma a magyar politika részéről történik.

 

Mérsékelt demokrata politizálás a közjó erősítését tartja egyik kiemelt politikai célnak.

Ez a reform célja lehet, vagy a választásokon a választók általi politikai korrekció kiváltója.

 

Aránytalan költségvetés a mai Magyarországon, súlyos krízisekhez vezet a közmű vállalatoknál, vagy éppen a nagyvárosokban önkormányzati szolgáltatásoknál, közszolgáltatásokban érintett állami vállalatoknál! – fogalmazza meg a mérsékelt demokrata politika.

 

 

Ki fog a közmű cégeknél dolgozni?

 

 

Budapesten a repedezést a munkavállalók oldalán szinte folyamatosan lehet tapasztalni, ma a BKV dolgozók leadott felmondási szándékainál, holnap a szemetesek leállásánál.

 

M3 metró felújítása körül komoly kérdőjelek vetülnek, az a beruházás késlekedés Magyarország szégyene – véli a mérsékelt demokrata politikai álláspont.

 

 

 

Mérsékelt demokrata politika kifejezetten riasztó példának tartja a vizes VB kiadásainak összegeit és alakulását!

 

Egész ágazatok munkavállalói lehetnének jobb helyzetben azokból az összegekből, melyek szinte kontroll nélkül kerülnek kiadásra egy sportrendezvény miatt, máskor át nem gondolt beruházásokra céltalanul……………………………arányokra érdemes minden tudatos választónak felfigyelnie!

 

Önmagában a BKV kríziskommunikációs eljárása nem lesz megoldás a magyar emberek számára okozott hátrányokra.

Ma Bécs és London utazóit szállítja sok magyar sofőr a buszokon.

 

 

Londonban a magyar buszsofőrök lassan többsége?

 

Folyamatosan fennáll a krízis lehetősége a MÁV, Volán szolgáltatásainál, melynek egy kisebb bérnövelés nem lesz valódi gátja.

 

Ma a MÁV hangosbemondókban torboroz vidéken és a fővárosban.

 

 

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy a magyar költségvetés kiadásait sokkal nagyobb társadalmi konszenzus és megalapozott és tervezett költés irányába kell átfordítani.

 

Aránytalan költségvetés, a választók életének romló minőségét fogja eredményezni, a közjó és szolgáltatásai számos ponton felélte tartalékait.

 

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2017-03-11 by in Akta a politikában, Alkotó politika, Antikorrupció, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új út, Új magyar vidék, Új politika, Új téma, Új törvények, Beruházások, Bonum commune, Család, Európában Magyarország, Fiatalok a politikában, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdasági holttér, Gazdasági környezet, Hatóságok és emberek, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Holokauszt tegnap és ma, Idősek élete, Jó ügyek és politika, Költségvetés ma, Közép politizálás, Kommunikációs és politika, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Kormány és döntések, Kormányzati döntések, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikus, Magyarország alternatívái, Magyarság ma, Migráció és exodus, Munka, Nyugdíjasok ma, Nyugodt és szabad Magyarország, Nő ma, Okos törvények, Pártok, Politika, Politika és vita, Politika ma, Politika Magyarországon, Politikai alternatíva, Politikai árnyak, Politikai hírek, Politikai irány, Politikai megoldás, Politikai téma, Politikai tér, Pragmatikus politikai közép, Reform, Sorsok Magyarországon, Szakpolitikai kérdések, Szavazás, Társadalmi párbeszéd, Tudatos polgár, Tudatos választó, Valós politikai alternatíva, Vidék élete and tagged , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 608 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 608 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: