HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata álláspont: Pénzügyi tudatosság fontos, belső fogyasztás és belső piac javulása még fontosabb!

 

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy a pénzügyi tudatosság javítása a kormányzat egyik jó feladata, ezért támogatandó minden tudatos állampolgár számára.

 

 

Pénzügyi tudatosság mellett, annál fajsúlyosabban fontos a magyar emberek számára a magyarországi belső piac bővítése, a magyarországi fogyasztás megnövelése – ez a mérsékelt demokrata politika elvárása a kormányzattól.

 

 

A magyarországi belső fogyasztás növekedése mellé ügyes árukapcsolás lehet a pénzügyi kultúra fejlesztése, ebben a formában a mérsékelt demokrata politizálás azt támogatja.

 

 

Belső fogyasztás a híd a társadalmi csoportok között ma!

 

 

Magyarországról érkező társadalmi jelzések alapján a belső piac bővülése, belső fogyasztás szélesítése együtt kellene, hogy járjon, az érdemi bürokrácia lecsökkentésével, a családi cégeket hátráltató jogszabályok kiiktatásával!

 

 

Sajnálatosan az érdemi jogi dereguláció helyett, eddig a jelentéktelen és hatást nem jelentő jogi dereguláció történt.

 

Ennek eredménye az évek óta rekord cégtemetőt jelentő jogi környezet, s most már a civilek bedarálása a jogszabályok miatt! Ez nem a humán reform jó irányába hat!

 

Mérsékelt demokrata politika kifejezetten Magyarország sikerében érdekelt, ehhez nélkülözhetetlen a magyar kis vállalkozások segítése és jogi deregulációval.

 

 

Sem a nemzeti közérzet, sem a tudatos polgárok számára nem jó, hogy Magyarországon nem hagyják dolgozni a kis bevételű, családi vállalkozásokat.

 

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: