HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata: Magyarországon a köztársasági elnök választás formális volt, szomorú politikai tény a tudatos választóknak!

 

Nem volt felemelő sem az előkészület, sem a lezajlása a köztársasági elnök magyarországi választásának.

 

Tudatos, magyar állampolgár számára biztosan nem.

 

 

A nemzet egységét bemutatni hivatott közjogi méltóság jelöltjei két, egymástól gyökeresen elforduló jelölti beszéde egy politikailag fekete hétfő képét adja meg.

 

Mindez valódi görbe tükör a magyar politika állapotáról, ahogy az esélytelen jelölt elindulása önmagában politikai önirónia.

 

Fekete hétfő a politikában…………………..

 

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikai véleménye szerint:Egy a két jelölttől politikailag középen álló, az emberek között élő és politizáló  köztársasági elnök adhatna megfelelő személyiséget a közjogi méltóságnak.

 

Nő politikus kiemelné a közjogi méltóság egyediségét.

Majtényi László valós kritikái közül, különösen erős következtetést enged meg a köztársasági elnök törvényjavaslatainak kiáltó hiánya az elmúlt ciklusban.

 

Köztársasági elnök nem mehetne el az évtizedes devizahitel skandalum, majd forintosított hitellel sújtott magyar családok, magyar középosztály mellett jogalkotási kezdeményezés nélkül.

 

Meg kellett volna fékezni a családi cégek bedarálását kényszerszabályokkal, majd a civilek bedarálását kényszerszabályokkal az elmúlt években és éppen napjainkban.

Számos lépés nem történik meg a népesedés valódi felemelésére.  

 

Magyarországon a választási kampány és a választási törvény torzult, ennek helyrebillentése és kiegyensúlyozása a köztársasági elnök értékmérője volna.

 

 

Aktív köztársasági elnök, államfő nagyban hozzájárulhatna Magyarország sikerességéhez, még szerény érdemi eszközeivel is.

 

Közbizalom annak tükörképe az államfői méltóság felé, ahogy annak nemzet egységét kifejező tevékenysége, az üres frázisokon túl, miként érvényesül a magyar politikában.

 

 

Emberi méltóság megteremtése és politikai károkozás csökkentése ez is a köztársasági elnök feladata volna….

 

 

Magyarország többet és jobbat érdemelne, ahogy a magyar emberek méltósága végképp meg kellene, hogy kapja a napi politika tiszteletét!

 

 

Mérsékelt demokrata politika az alkotmányosság mellett, az emberi méltóság elsődlegessége a politikával szemben, a méltányos jogállam elkötelezettje!

 

 

 

Reklámok

Information

This entry was posted on 2017-03-13 by in 60+politika, Akta a politikában, Alkotó politika, Antikorrupció, Életutak, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új út, Új magyar vidék, Új politika, Új téma, Ünnep, Bonum commune, Civilek, Emberek, Európai politikus, Európában Magyarország, Fiatalok a politikában, Fiatalok élete, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdaság, Hazánk Magyarország, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Hyde park, Jogállam, Költségvetés ma, Közép politizálás, Kelet-Közép-Európa, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Kormányzati alternatíva, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikus, Nyugdíjasok ma, Nyugodt és szabad Magyarország, Nő ma, Paks, Pártok, Politika és vita, Politika ma, Politika Magyarországon, Politikai alternatíva, Politikai álom, Politikai árnyak, Politikai hírek, Politikai irány, Politikai megoldás, Politikai téma, Politikai tér, Pragmatikus politikai közép, Sorsok Magyarországon, Szavazás, tudatos magyar, Tudatos polgár, Tudatos választó, Valós politikai alternatíva, Választás, Vállalkozások és családok, Vidék élete and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: