HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Biztos receptje van a külföldi magyaroknak a 2018-as kormányváltásra.

 

Izgalmas javaslattal álltak elő a világszerte tüntető külföldi magyarok, egységes fellépést sürgetnek az ellenzési pártoknak 2018-ra.

 

Egy új rendszerváltó szövetség létrehozását kezdeményezik, március 15-re való tekintettel Huszárvágás Szövetség néven.

 

Innovációnk lényege, hogy sorsolással döntsük el a jelöltek személyét, ezzel feloldva a pártok közti feszültségeket.

 

                                                                       Fotó EAP

 

Így leszűkítve a jelöltek számát,  megszüntetve a bénító megosztottságot drámaian megnövekedett eséllyel, együttesen a kormányváltásra összpontosíthasson az ellenzék.

A magyar közéletben az elmúlt 25 évben mindent kipróbáltak, kivéve az önfeláldozást. Ennek most jött el az ideje a pártok részéről.

 

 

Ez egységbe kovácsolná a megosztott ellenzéki tábort a bizonytalanokkal, biztosítva a kormányváltó többséget.
Az Európai Alternatíva Párt folytatja a rendszerváltó többség kialakítására elkezdett egyeztetéseit az ellenzéki oldalon.

Kiadó: Európai Alternatíva Párt (MTI-OS)

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: