HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Új pártok Magyarországon! Mérsékelt demokrata politika fontosnak tartja az új politikai formációk jelenlétét!

 

Minden politika iránt érdeklődő felkapta a fejét, amikor a Nyugdíjas Párt 50+ elnöke bejelentette a párt alakulását.

 

Tavasz közeledtével különböző politikai múlttal sorba jelentenek be új, s még frissebb pártalakítási elképzelést, pártalapítási szándékot.

Van aki az  Új kezdet irányából startol, s van aki az utolsó lehetőséget látja saját pártjában………….

 

Több roma szavazókra építő párt létezik, ahogy a nők számára is több párt ajánlotta már fel magát női pártként.

 

Mérsékelt demokrata politikai értékelésben – Magyarország számára minden a jogállamiság értékeivel, tiszta választásokban gondolkodó különböző politikai formáció hasznos és fontos.

Kis országokban a politikai feudalizmus veszélye mindig nagyobb, mint földrajzilag nagyobb országokban nyugaton.  Nem minden párt képes tényleges politizálásra a mai Magyarországon.

 

 

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata:” Legyen színes a magyar politikai élet, az a magyar embereknek jó!”

 

 

 

Mérsékelt demokrata politikai megfontolással, a tiszta választás Magyarországon és egy akár Hollandia módjára színessé váló magyar politikai világ a magyar emberek, a magyar társadalom érdeke.

 

Mára bejelentett pártok alig 20%-a formál ténylegesen aktív politikai véleményt időszakosan, ennek többek között oka a médiumok és tulajdonosaik egy-egy politikai erő mögé való beállása.

 

 

 

Mérsékelt demokrata politikai javaslat volt még 2010-ben egy valódi és politikai hozzáférést teremtő új közszolgálati csatorna (néhány retro ismétlés helyett), ahol az MTI rendszere mintájára kerülhettek volna függetlenül és szabadon az új és kisebb pártok a választók, állampolgárok elé.

 

 

Ezt az álmot tönkretették a magyar választók, a magyar új és kis pártok számára azzal, hogy retro ismétlések csatornáit hozták csak létre.

 

Mérsékelt demokrata politika a felkészült és aktív politizálásban elkötelezett, azonban minél többen vannak a politikai szándékok, annál jobb koalíciók jöhetnek létre – s ez a magyarság érdeke!

 

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 608 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 608 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: