HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Humán irányú reform a jogalkotásban és vállalkozásoknál a hozzáadott humán tudásérték a jó politika, a mérsékelt demokrata politika igénye ma Magyarországon!

 

Magyarország adottságai minden olvasó és tudatos választó előtt ismertek.

 

Magyarság kérdések számosan nyitottak, de a magyar versenyképesség erősödése, határon túli  vállalkozásokkal közös regionális terjeszkedés sok nyitott kérdést önmagában megválaszol, ha nem Európa másodvonalába, hanem az európai integráció fő sodrába illeszkedünk.

 

 

Hagyni kell a humán hozzáadott értékkel dolgozó vállalkozásokat békén dolgozni, ahogy teszik Európa vezető országaiban!

 

 

Mérsékelt demokrata politika Magyarország fejlődésében a versenyképességet célzó gazdasági reform erősödését és a jogalkotás humán irányú reformját megkerülhetetlen feladatnak látja a kormányzó politikai pártok számára.

 

“Építő politika része az okos és humánus reform a jogalkotásban, a vállalkozások irányába ható politikában és kormányzati döntésekben..” – fogalmazza meg Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata.

 

 

 

Mérsékelt demokrata gazdaságpolitika a humán hozzáadott értékű vállalkozói tevékenységek pártatlan támogatását, a vállalkozások bürokráciájának és jogi hálójának leegyszerűsítését egyik legfontosabb gazdasági és kormányzati kérdésnek tartja!

 

 

Támogatni érdemes minden erősen humán és tudás hozzáadott értékű állami, vagy KKV, ill. egyéni vállalkozói tevékenységet, időt és bürokrácia nélküliséget biztosítva a kinövekedésükhöz!

 

Állami jó példa lehet a mentőautók gyártása, bármely sok felszereléssel gyártott kis szériában előállított magas hozzáadott értékű termelés.

Ilyen volt a sikeres új magyar tűzoltóautó gyártása és termelésének felépítése.

 

 

Vendéglátás és humán szolgáltatások teszik vonzóvá a vidéket!

 

 

KKV szektor számára – mérsékelt demokrata országépítő politikai szemlélettel – minden magas humán és tudás hozzáadott értékű szolgáltatás támogatandó. (Pszichológusi rendelések, újságíró iskolák, órás műhelyek, vendéglátás és a attrakciói, minőségi élelmiszerek kisvállalkozói termelése, cserépkályha építés stb.)

Svájc, Németország, Hollandia, Svédország előttünk állnak a versenyképességre is ható  ilyen irányú gazdaságpolitikával.

 

Mérsékelt demokrata gazdaságpolitika felhívja minden politikus figyelmét, hogy a robotok a segédmunkákban, ipari termelésben a mag – Európában már az üzemek küszöbén állnak!

 

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2017-03-20 by in Akta a politikában, Alkotó politika, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új út, Új magyar vidék, Új politika, Új téma, Beruházások, Bonum commune, Diploma és iskola, Európai politikus, Európai viszonyok, Európában Magyarország, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdaság, Gazdasági holttér, Gazdasági környezet, Hazánk Magyarország, Háttér a politikában, Humanista, Humanista ma, Humán reform, Hyde park, Iskola Magyarországon, Jó ügyek és politika, Költségvetés ma, Kommunikációs és politika, Kormány és döntések, Kormányzati alternatíva, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikus, Magyarország alternatívái, Magyarság ma, Nyugdíjasok ma, Nyugodt és szabad Magyarország, Nő ma, Pártok, Piac és reform, Politika, Politika és vita, Politika ma, Politika Magyarországon, Politikai alternatíva, Politikai álom, Politikai hírek, Politikai irány, Politikai megoldás, Politikai téma, Politikai tér, Reform és gazdaság, Sorsok Magyarországon, Statisztika, Szakpolitikai kérdések, Szavazás, tudatos magyar, Tudatos polgár, Tudatos választó, Választás, vállalkozások, Vállalkozások és családok, Vidék élete, Vidéki emberek and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 589 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 589 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: