HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

A Víz Világnapja arra figyelmeztet, hogy meg kell tanulnunk alkalmazkodni egy változó világhoz, amelyben a tegnap megoldásai már elavultak.

Magyarországon az elmúlt években különös jelentéssel bírt a Víz Világnapja

 

Egyrészt hazánk még gazdagon bővelkedik édesvízben, másrészt Áder János a víz védelmét tűzte zászlajára, amit aztán az ilyen jeles és fontos alkalmakkor még magasabbra emel.

 

Mindezt egy olyan ország államfőjeként, melynek a XXI. század kihívásait tekintve nélkülözhetetlen természeti erőforrásait a saját kormánya árusítja ki, vagy épp hagyja kihasználatlanul.

 
A Zöld Válasz Környezetvédelmi Egyesület szerint nem lehet egyszerre két urat szolgálni. A szűkülő erőforrások arra kényszerítik az embereket, hogy a meglévő készletek feletti ellenőrzést megszerezzék, ám ebben a versenyben a multinacionális tőkeérdekeltségek óriási előnnyel indulnak a nemzetállamokkal szemben.

 

Egy felelős magyar kormánynak elsősorban az lenne a feladata, hogy ezeket a természeti kincseket (az energiahordozókat, a vízbázist, a termőföldet) gondozza, és a megőrizze az utókornak.
Ugyanakkor ennek még csak a nyomát sem látjuk.

 

Nem készülünk tudatosan a jövőre: a vízfelhasználás helyett a rezsit csökkentjük, a szélsőséges csapadék mennyiségét nem tudjuk felfogni, és értő kezek helyett gázszerelőkre bízzuk az agráriumot.

 
Hiába a nagy szavak, a nemzetközi konferenciák, a Kárpát-medence sorsa az év további napjaiban dől el, akkor amikor az Orbán-kormány a multikkal köt szerződést.

Kiadó: Zöld Válasz Egyesület (MTI-OS)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: