HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Politikai termékek botrányainak áldozata egyetem, hallgató, vállalkozó, civil!

Választók által nem kívánt,több milliárdos politikai bulvár ömlik a magyar emberekre lassan évek óta.

 

Ez jó üzlet a pártok holdudvarának, de hiányzik a pénz a bonum commune javaiból, a kórházaktól, a tömegközlekedésből, a köztisztaságból.

 

Mérsékelt demokrata politika az utolsó idők eseményeit megrázónak tartja Magyarország belső fejlődését, Európán belüli helyzetét illetően.

Vállalkozók, civilek lesznek konstruktív politikai szemléletből, immáron határozott konstruktív ellenzékké saját veszteségeik, életük kárainak megtapasztalásakor.

 

 

Hol a magyar családok védelme?

 

 

Mérsékelt demokrata politikai cél, hogy a politikai bulvár helyett, az alkotó politika kerüljön előtérbe, a magyar közéletbe!

 

Ehhez a politikai bulvár provokációit a tudatos választónak fel kell ismernie, döntéseit saját körében, rokonai és családja körében kell meghoznia – tényleges élet és sors tapasztalatai szerint.

 

 

2017 veszteségei igen magasak lehetnek a magyar kisvállalkozók, a magyar civilszervezetek világában.

Magyarországon március 15.-e a magyar családi cégek, magyar civilszervezetek vesztőhatárideje volt, hozzá hátsó szándékoktól terhelt jogalkotással.

 

Vidéken és Budapesten a kisboltok, iparosok cégei még nem eszméltek fel, hogyan kergetik őket felesleges bürokrata csapdákba a parlamenti politikusok, a rossz jogalkotással!

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata összegzése: “Új magyar vidék ebből nem lesz.  Ha nincsenek igazi civilek, nincs kontroll a rossz jogalkotással szemben.  Nem tanultak Bibó Istvántól a róla elnevezett jogi kollégiumban nevelkedett egykori diákok.

Hol maradnak el a humanista nagy elődtől?”

 

A recept mára a magyar civilek felőrlését szolgálja párhuzamosan a cégekkel!

 

Bíróságokon múlik, hogy a téves és kisvállalkozásoknak piacra visszatérést gátló jogalkotás súlyos következményeit ne vigyék végig a jogalkalmazás során, a magyar gazdaság, a magyar vállalkozások és magyar civilek káraira!

 

Tudatos polgár nem adja magát az országban élők rombolásához, családi cégek, a baráti civilszervezetek tönkretételéhez!    

 

 

Ehhez társul hozzá a nemzetközi kudarcot ígérő lex CEU és Európán belül elfoglalt helyzetünk súlyosbodása.

 

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy az európai integrációból kimaradni olyan, mintha mai politika a kormány részéről megtagadta volna politizálásunkban Szent István történelmi örökségét!  

 

Magyarországon már nem a rezsicsökkentés a fő politikai kérdés!

 

A migráció politikai vitája is harmadlagos, a választás és tisztasága, valamint a politikai provokációk mellett, melyek egy része hazai pénzből fizetett külföldi ötlettel történik meg.

 

Tudatos polgár figyelme a választás feltételeinek teljes aránytalansága mellett nem mehet el…..

 

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: