HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata politika: Megéltük, ismerjük, megoldjuk!

Mérsékelt demokrata politikai út a tudatos polgárok, tudatos választók politikai iránya.

 

Kortárs politikában új a politikai gondolat, s nem rövid távon épül fel a magyar társadalomban.

 

Mérsékelt demokrata politikai üzenetek egyik fontos mondata:

Megéltük, ismerjük és megoldjuk!      Nyugodt és szabad Magyarországot!

Ez a mérsékelt demokrata politika, a magyar kortárs politika, magyar öntudattal, európai gondolkodással!”

 

Magyarság számára fontos, hogy ne a politikai feudalizmus uralkodjon el az anyaországban!

 

Mérsékelt demokrata politika egy építő politika, konstruktív politizálás, azonban a diktatórikus politikai törekvésekkel szemben, a politikai feudalizmus terjesztésével szemben már konstruktív, ellenzéki politizálás!                                                              Az autentikus politikai közép politikai útja.

 

A választókról, az állampolgárokról, a magyarokról, az emberekről szól.

 

Szlogenje részletesebben: Megéltük a választóval közösen a rendszerváltást és azutáni évtizedeket, ismerjük a magyar társadalmi és politikai-gazdasági problémákat, megoldjuk azokat okos szakpolitikával, magyarság iránti elkötelezett mérsékelt és humánus politikával!

 

 

Magyarországon 2017 a veszteségek éve lehet a társadalom számára. (Tömeges civil ledarálások, cégek ledarálása mesterséges jogi környezet és bíróságok közreműködésével…)

A politikai feudalizmus egyre láthatóbban orosz segítséggel épül, mely ellensúlya csak a patika tisztaságú választási jogi környezet és választási kampány esélyegyenlőség, választási kampány minimum megteremtése!

 

 

Mérsékelt demokrata politika konstruktívan kezel minden valós gazdasági lépést, annak eredményeit, nem tagadja el a kormányzó politikai erő sikereit sem.

 

Elhatárolódik és történelmileg rossz iránynak tartja a magyar társadalom diktatórikus beszűkítését, az emberek jogainak és szabadságának korlátozását.

 

Ehhez a politikai kultúra változását és a mérsékelt demokrata politika magyar választók általi megértését és a közös gondolkodást tekinti fontosnak!

 

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2017-04-09 by in 60+politika, Akta a politikában, Alkotó politika, Antikorrupció, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új út, Új magyar vidék, Új politika, Új téma, Bonum commune, Civil, Család, Diploma és iskola, Európai politikus, Fiatalok a politikában, Fiatalok élete, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdaság, Hazánk Magyarország, Háttér a politikában, Hírérték krónika, Holokauszt tegnap és ma, Humanista, Jó ügyek és politika, Jogállam, Közép politizálás, Kelet-Közép-Európa, Konstruktív politika, Kormányzati alternatíva, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikus, Magyarság ma, Migráció és exodus, Nyugdíjasok ma, Nyugodt és szabad Magyarország, Nő ma, Paks, Panelépítés, Pártok, Piac és reform, Politika, Politika és vita, Politika ma, Politikai alternatíva, Politikai álom, Politikai árnyak, Politikai hírek, Politikai irány, Politikai megoldás, Politikai téma, Politikai tér, Pragmatikus politikai közép, Reform, Reform és gazdaság, Szakpolitikai kérdések, Társadalom, tudatos magyar, Tudatos polgár, Tudatos választó, Valós politikai alternatíva, Választás, Vállalkozások és családok, Vidék élete, Vidéki emberek and tagged , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: