HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Unortodox nemzetbiztonsági kockázat a külföldről támogatott civilek miatt?

 

A külföldi beavatkozók vagy a törvényjavaslat benyújtói ostobábbak, ha éppen a civileket tekintik az idegen érdekek alkalmas érvényesítési eszközeinek, akikkel fokozottan veszélyeztethetik hazánk nemzetbiztonságát és szuverenitását?

 

A nemzetbiztonság garantálása a mindenkori hatalom dolga.

 

Amennyiben most úgy látják, a hazai és a nemzetközi helyzet megkívánja a szigorítást, igazuk lehet. Szigorítsanak, de ésszel és tisztességesen!

 

A pancser kapkodás és a nemzet hatalmi célú félrevezetése is rombolja a nemzetbiztonságot, a tartós és egyre kiterjedtebb félrevezetés pedig a nemzetre és a félrevezetőkre nézve is kiszámíthatatlan következményekkel járhat!

A tervezett törvény egyáltalán nem alkalmas arra, hogy a nyilvánosság átlássa, milyen idegen érdekek veszélyeztethetik a magyar államot.

Sajátos, hogy az új törvény hatálya nem terjedne ki többek között a pártokra.
Vajon miért nem?

Gondoljuk át józan ésszel, mi lehet veszélyesebb adott esetben a nemzetbiztonságra a felsoroltak közül:
– a külföldről támogatott párt (a párt ereje szerint),
– a külföldről támogatott pártalapítvány,
– a külföldről támogatott legfontosabb hatáskörű közjogi tisztségviselők (mint Magyarország miniszterelnöke, az Országgyűlés elnöke, a legfőbb ügyész, az országgyűlési képviselők stb.),
– a magyar mellett egyéb állampolgársággal is rendelkező közjogi tisztségviselők,
– a külföldről támogatott civil szervezet.

Kiadó: Asztmás és Allergiás Betegek Országos Szövetsége (MTI-OS)

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: