HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Válaszút a politikai úton mindenki számára – Választás és árnyoldala!

 

Sorra alakulnak az új pártok, s számos értéket hordozó politikai műhely a választási törvény durva torzító állapota miatt, még nem lépett ki pártok politikai porondjára.

 

Több politikai vélemény fogalmazódott meg a magyar politika, a magyar választói méltóság felmerült kérdéseiben.

 

Mérsékelt demokrata politikai álláspont, hogy emberi méltóság nincs választásokon a választói méltóság megadása nélkül, az pedig nem lehetséges tiszta és kiegyensúlyozott esélyeket megadó kampány és választás nélkül.

 

Választók méltósága a tiszta és kiegyensúlyozott választási törvényben mutatható meg!

 

Magyarországon az ellenzék új és régi pártjainak egymást előzgető hangoskodó álversenye, a mai választási törvény állapota mellett nem biztosítja a valódi politikai versenyt, a tiszta választást Magyarországon!                          Hol marad a választó méltóságának, jogainak közös védelme?

 

Magyarországon a mai politikai morál és politikai kultúra válságára van megoldás több politikai szereplő szerint.

 

Messzire hat ki a választási törvény torzítása!

 

Mérsékelt demokrata politikai erő, régi politika formáló és rendező elvei közé tartozik a rotáció politikai gondolata.

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt politikus többször kifejtett álláspontja, hogy vagy létrejön a politikai holnap új 106 megjelenítője ( rotációs alapon az ellenzéki pártok és politikai világ alkotó szereplői közül), vagy nincs értelme az ellenzék jelenlegi politikai mutatványainak.

 

Második esetben vagy a választási törvény bojkottja,vagy  a választások előtti választási törvénymódosítás teljes és valós társadalmi párbeszéddel lefolytatott helyretétele utáni választás adja vissza a 2010-es választói méltóságot Magyarországon.

 

Minden köztes és más megoldás a választó méltóságát, jogát csorbítja.

 

Lelkiismereti szabadság, befolyásolás mentes információk ma szoros összefüggés kellene, hogy legyen!

 

Mérsékelt demokrata politikai irány egyetért az Európai Alternatíva Párt által is utólag megfogalmazott javaslattal, mely a rotáció politikai gondolatát magában hordozza.

Súlyos választói méltóságot sértő diszkrimináció és hátrány a külföldön élő, külföldön dolgozó magyarok választási jogainak hátrányos szűkítése. (Szemben a határon túl élő magyarokkal.)

 

Összegezve a választási megfigyelések nemzetközi tapasztalatai, súlyos választási torzulások képét mutatják, melyen változtatás csak a fenti két úton mutatkozhat a magyar politikában!

 

Különösen a szavazók figyelmére érdemes Haraszti Miklós EBESZ tapasztalatokkal kinyilatkoztatott kritikus és következetes véleménye a magyar választás esélyeiről!

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: