HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

A tudatos polgárok, tudatos emberek közvetlen támogatása nélkül ma nincs független, új politika!

 

Magyarországon a tudatos polgár, a tudatos választó magatartása  a záloga, a politika jövőjének már a közelgő választáson is.

 

Mind a választási törvény torzó állapota, mind a civilek és közösségi aktív élet ellen ható törvények, kimondottan csorbítják a magyar társadalom belső életét, annak színességét.

 

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy a független politika a politikai jövő egyetlen, reményekben gazdag útja az országnak.

 

Rendszerváltás óta megindult pártok szinte belekövesedtek saját hierarchiáikba, így onnan még a reform sem jelenik meg a magyar politikai életben.

 

Több politikai alternatíva létezik, nem csak egy!

 

Jelentősen nehezíti a független politizálást az a jogi és gazdasági körülmény, hogy a hatalom politikai pártjai a közjavakat és közforrásokat kizárólag saját politikai céljaikra használják fel.

 

Politikai kultúra szinte hiánycikként kezeli a politikai vélemények toleranciáját, azok politikai kiformálódását.

 

Rendszerváltás óta a politikai kultúra terében, a politikai vélemények toleranciája zuhanásnak indult, s ma ez csak erősödik.

 

Magyarországon ma az új politika, reális politikai kortárs alternatíva, csak a tudatos polgárok közvetlen anyagi támogatásával és szélesebben politikai szimpátiájukkal tud létezni, teret nyerni!Összegezte Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikus.

 

Mérsékelt demokrata politika alkotó, építő politika.

Utcákon nem demonstráló, tudatos és kormányzati alternatívát jelentő szakpolitikai javaslatokkal, megvalósítandó politikai értékekkel.

 

A tudatos polgárok, európai gondolkodású magyarság szemléletű családjainak igazi politikai megfogalmazása, a mérsékelt demokrata politika.

 

Magyarság a világban egy jó politika kialakulására vár!

 

Mindenkori hatalom politikai szélsőségétől függ, hogy konstruktív ellenzékbe szorul-e a humanista politikai célokkal.

 

Több politikai formáció esetében is napjainkban jól látható, hogy az akcióban dús, liberális, városi fiatalok politizálása a különböző lakossági pénzadományokból tud színes maradni.

 

A tudatos polgárok, vidéki értelmiség, gondolkodó magyarok, élni akaró családok számára ugyanez az egyetlen út, a közvetlen adományokkal való támogatás tarthatja fenn, a rendszerváltástól, annak hagyományos és hierarchikus pártjaitól  független mérsékelt demokrata politikát!

 

Magyar tegyen a magyarért!

 

Független politizálás fokozódó elvárását igazolják vissza az önkormányzati választások több esetben, ahol a valóban független politikai karakter mögé lépnek oda a pártok a választáson.

 

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2017-04-13 by in 60+politika, Alkotó politika, Antikorrupció, Élet, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új út, Új magyar vidék, Új politika, Új téma, Új törvények, Ünnep, Bonum commune, Civil, Család, Diploma és iskola, Emberek, Európában Magyarország, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdasági holttér, Hazánk Magyarország, Háttér a politikában, Hírérték krónika, Holokauszt tegnap és ma, Humanista, Humanista ma, Humán reform, Hyde park, Idősek élete, Jó ügyek és politika, Közép politizálás, Kommunikációs és politika, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Kormányzati alternatíva, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikus, Magyarország alternatívái, Migráció és exodus, Nyugodt és szabad Magyarország, Panelépítés, Pártok, Piac és reform, Politika, Politika és vita, Politika ma, Politika Magyarországon, Politikai alternatíva, Politikai megoldás, Politikai téma, Politikai tér, Programok, Reform és gazdaság, Sorsok Magyarországon, Statisztika, Szakpolitikai kérdések, Szavazás, tudatos magyar, Tudatos polgár, Tudatos választó, Valós politikai alternatíva, Választás, vállalkozások, Vállalkozások és családok, Vidék élete, Vidéki emberek and tagged , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: