HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Szent István óta tudható, Corvin Mátyástól tanulható – Nem a nyugati támogatásoktól kell tartani!

Nem kell messze lapozni a történelem oldalain ahhoz, hogy a mostanra politikailag áztatott  nyugat és magyarok kapcsolatát Szent István ideje óta felismerjük.

 

Nehezen követhető és a nemzeti közérzetet, a humanista társadalmi hozzáállást romboló az a politikai vita, amely a civilek körül parttalanul hullámzik.

Napnál világosabb mára, hogy nincs nagy civilszervezet anyagi támogatások nélkül!

 

Könnyen felismerhető, hogy civilek nélkül nincs valódi politikai tér a magyarok számára, de számos rossz példa mutatja, hogy a világon sehol nincs civilek nélkül valódi közélet, csak párttorzó.

 

Mérsékelt demokrata politika álláspontja, hogy a Magyarországról származó magyar támogatások, az európai és nyugati támogatások miatt nincs szükség semmilyen új törvényre.

 

Magyarország európai részvételéhez nyugodt jogi környezeti viszonyok kellenek Magyarországon!

 

 Mérsékelt demokrata értékrenddel, Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata:”Magyarország és a magyarság érdeke, vele a magyar civilek érdeke Szent István döntése óta összhangban van Európa érdekével, a nyugat világával.   Legyen szó TASZ, CÖF, vagy más civilszervezetről.”

Egészen más a helyzet a nem európai és nem nyugati támogatásokkal a civilek, vagy pártok részére……………

Lelkiismereti szabadság, befolyásolás mentes információk és tisztességes választás  ma szoros összefüggés kellene, hogy legyen!

 

Mérsékelt demokrata politikai értékeléssel: Magyarország a nyugati politikai kultúra és a keleti politikai kultúra ütköző zónája, ahol a vezető magyar politikusok politikai felelőssége európai léptékű! 

Mérsékelt demokrata politikai gondolkodás célja, ne tévedjen el a századunkban újra és újra a történelem és a nyugati világ főutcáján Magyarország! (Volt rá példa a megelőző századokban és magyar történelmünkben bőséggel!)

 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 756 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 756 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: