HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Elég volt a tutyi mutyizásból, Kordásnak egy éve van, hogy bizonyítson!

A Közlekedési Dolgozók Szakszervezeteinek Szövetsége (KDSZSZ) konfrontatívabb és eredményesebb érdekvédelmi munkát vár el a Magyar Szakszervezetek Szövetségétől (MSZSZ).
A KDSZSZ legfelsőbb döntéshozó testülete, 2017. április 28. napján Budapesten tartotta soron következő választmányi ülését. Az első napirendi pont keretén belül a tagrevízióra került sor, ahol a Választmány többek között a Konföderációs tagságát is megvitatta.

A Szövetség kiértékelte a  Magyar Szakszervezeti Szövetség érdekérvényesítő képességét és az elmúlt egy éves munkáját.

Megállapította, hogy az MSZSZ nem megfelelő hatékonysággal képviseli tagszervezeteihez tartozó munkavállalóinak érdekeit.

 

Az érdekérvényesítő képessége kritikán aluli, és a Konföderációnak sokkal radikálisabban kellene fellépnie a munkavállalókat egyértelműen hátrányosan érintő törvénymódosításokkal szemben is.

A KDSZSZ határozatában úgy foglalt állást, hogy még egy évig fenntartja tagsági jogviszonyát az MSZSZ-nél és mindent megtesz annak érdekében, hogy az változásokon menjen át és egy belső reform keretén belül megújulva sokkal harcosabb érdekvédelmi szervezetként folytassa munkáját.

 

Erősítenie kell az MSZSZ-nek a munkavállalók mozgósító képességét és sikeres demonstrációk megtartásával kell a szervezet életképességét és érdekérvényesítő erejét a mindenkori hatalom számára megmutatni.

 

A Választmány egyhangú határozatában úgy foglalt állást, hogy abban az esetben, ha egy éven belül az MSZSZ nem lesz képes egy radikálisabb konföderációként működve bebizonyítani, hogy alkalmas a szervezett munkavállalók képviseletére, akkor a KDSZSZ megszünteti tagságát a Magyar Szakszervezetei Szövetségben.

A KDSZSZ úgy gondolja, hogy Kordás László elnök úrnak a Szövetség elnöki tisztségéből távoznia kell, ha nem képes az MSZSZ belső problémáit felszámolni és nem tud egy sokkal harcosabb szervezet működésével elérni azt, hogy az MSZSZ érdekvédelmi tevékenysége a munkavállalók körében elfogadott, támogatott és elismert legyen.

Dobi István
KDSZSZ elnök

Kiadó: Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet (MTI-OS) Fotó: Dobi István

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: