HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Politikai felelősség Magyarországon? Fontos visszatekintő Országbíró Zoltán levele Orbán Viktorhoz 2010-2012!

 Országbíró Zoltán társadalompolitikus vezetésével (ma vezető mérsékelt demokrata)  az elmúlt 2 év hiányzó lépéseire irányítja a figyelmet a magyar társadalmi folyamatokért aggodalommal viselő nyílt levél.

 

A magyar emberekről és a politika hibáiról kérdez a mérsékelt demokrata!

 

“Tisztelt Miniszterelnök Úr!

 

 

Számos tekintetben elismeréssel nyilatkozva a nagyipar területén végzett beruházástelepítési erőfeszítések láttán, nyílt levélben fordulunk Önhöz Magyarország jövőjének közös formálása érdekében.

Sajnálattal tapasztaltuk meg, hogy a 2010-es választói bizalom olyan döntésekre is sarkalta az Ön által vezetett kormányt, amely döntések társadalmi károkat okoztak és a választói bizalom megrendítésére alkalmasak.

Őszinte aggodalommal érzékeljük, hogy a jelen idők kihívásaira Magyarország nem a megfelelő válaszokat adja, a magyar történelem értékeiből egyoldalúan szemelgetve ezen értékek nem megfelelő arányban és hangsúllyal vannak jelen a kormányzati retorikában.

 

 

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

 

 

Magyarországon káros, társadalompusztító folyamatok zajlanak, amelyek vélt, vagy valós gazdasági erőfeszítéseknek az árnyékában a magyar közösségeket , a magyar családokat emésztik.

Előkészítetlen jogszabályok garmada gátolja a magyar alkotást, a magyar vállalkozások teljesítményének létrejöttét.

Tisztelettel viseltetve a kormányzat értékelhető erőfeszítéseinek fel kell tenni a kérdést – Mikor köt a kormánypárt, a magyar kormány valódi stratégiai partnerséget a magyar állampolgárokkal, a magyar KKV szektorral, a magyar vállalkozásokkal?

Ezen stratégiai partnerségnek véleményünk szerint haladéktalanul ki kell terjedni a jelen idejű jogalkotás normális menetrendű átalakítására.

Civilszervezeteket és vállalkozásokat tehermentesíteni kell a létrehozott új jogi terhektől, felszámolásaikat igen szűk körre szükséges korlátozni. Jelenleg ezzel ellentétesen bürokratikus csapdák állnak a civilszervezetek munkája, a kis árbevételű gazdasági társaságok működésének útjába.

 

Egyértelmű véleményünk, hogy a közérdek az, hogy az elmúlt 10 évben elhatalmasodott gazdaságpolitikai tévedések, mulasztások árát nem fizethetik meg a magyar vállalkozók és munkavállalók végeredményben a magyar családok!

A magyar kultúra területén belül a jogvita kultúra és a politikai vitakultúra jelentős nyitottság növelését, a valódi társadalmi párbeszéd létrehozását önkéntes és rotációs alapon szorgalmazzuk, mivel ennek hiánya a magyar teljesítményt gyengíti a nemzetközi versenyben.

Országbíró Zoltán ”

 

2017 tavaszán lassan nyílik a politikai verseny – a tudatos szavazó, a tudatos polgár nem felejt könnyen!

Politikai döntését nem az utcán, hanem sorsa alakulását érezve barátai, családja körében hozza meg.

 

Egy jó politika alapjaira kérdezett rá a mérsékelt demokrata politikus anno 2012!   Mi valósult meg?!

Hol tért el a politikai hatalom a mérsékelt demokrata humanista, jó politikától?

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: