HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Megkezdődtek a határszemlék.

Megkezdődtek a határszemlék.

Csak az időszakos mezőgazdasági munkák elvégzését lehet egyelőre feltérképezni, és ellenőrizni, amelyek csakis a gazos, elhanyagolt külterületre vonatkozik.

 

Tekintettel arra, hogy a parlagfű még nem jelent meg, várhatóan június elején fog megjelenni, ezért a korábbi évek gyakorlatának megfelelően a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium április 26-án elrendelte az ország teljes külterületére a határszemlék megkezdését.

 

Mit is jelent? A határszemlék keretében a hasznosítatlan területek felkutatását végzik a kormányhivatalok földhivatali osztályai.

 

Ahol hasznosítatlan területet találnak, ott felszólítják a terület használóját – annak hiányában tulajdonosát – a hasznosítási kötelezettség elvégzésére.

 

Amennyiben a földhasználó, földtulajdonos nem tesz eleget a megadott határideig a hasznosítási kötelezettségének, földvédelmi bírság kiszabására kerül sor.

 

A törvény nem tudása nem ad felmentést az abban foglaltak végrehajtása alól. Aki nem tudja értelmezni a hasznosítási kötelezettséget forduljon bátran bármelyik földhivatalhoz.

 

Akár egy picike szalagparcellája van osztatlan közös tulajdonban az országban bárhol.

 

Erre Magyarországon a 2007.évi CXXIX. törvény 5-ös paragrafusa ad iránymutatást. Kérünk mindenkit, aki – külterületen – földtulajdonos vagy földhasználó, hogy ehhez tartsa magát!
Kiadó:  Fotó: Parlagfűmentes Magyarországért Egyesület (MTI-OS)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: