HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata vélemény – Politikai agresszió igazi politikai bumeráng

 

Politikai viták mélyrepülése, közbeszéd durvasága, a politika kultúra nélkülisége Magyarországon, visszahat minden magyar politikai erőre!

 

Mérsékelt demokrata politika alapvető követelése: Nyugodt és Szabad Magyarországot a magyaroknak!

 

Ennek lehetséges politikai útjai: A politikai reform és humanista konszolidáció a hatalom részéről.

Minden más esetben bekövetkezik a politikai cezúra, mivel a politikai agresszió egyben politikai bumeráng is.

 

Szabadság tér legyen Európában Magyarország!

 

Mérsékelt demokrata politikai meggyőződés, hogy Áder János beiktatáskori szavaival összhangban legyen világos mindenki előtt – a politikai durvaság politikai felelőssége mindenkor a hatalomé, a kormányzaté és a kormányzó pártoké!

 

Magyarország a független és centrista politikai szemszögből megítélve – Franciaországban a józan politikai választással – nem remélt történelmi második esélyt kapott Európában, a centrum országokhoz, Mag – Európához való felcsatlakozásra.

 

 

Politikai kulturálatlanság, a szabadságjogok és emberi méltóság kicsinyes hatalmaskodó politikai lábbal tiprása, ne tegye tönkre Magyarország sikerét!

 

A mérsékelt demokrata politika, egy függetlent és centrista politika – a magyarság holnapja érdekében!

 

 

Reklámok

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: