HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Új politika Magyarországon! – Magyar tegyen a magyarért!

Egy országban független és szabadon véleményt alkotó új politikai erő nem önmagában születik meg.

Magyarországon a tudatos polgár, a tudatos választó magatartása  a záloga, a politika jövőjének már a közelgő választáson is.

 

Támogatásuk a politikai vélemények, programrészletek olvasásától, a közvetlen pénzadományokig lényeges és fontos Magyarország számára, a magyarok számára!

 

Mind a választási törvény torzó állapota, mind a civilek és közösségi aktív élet ellen ható törvények, kimondottan csorbítják a magyar társadalom belső életét, annak színességét.

 

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy a független politika a politikai jövő egyetlen, reményekben gazdag útja az országnak.

 

Rendszerváltás óta megindult pártok már elkanyarodtak a választók valós igényeitől!

Több politikai alternatíva létezik, nem csak egy!   Magyar tegyen a magyarért!

 

Politika új módon! Magyar tegyen a magyarért!

 

Jelentősen nehezíti a független politizálást az a jogi és gazdasági körülmény, hogy a hatalom politikai pártjai a közjavakat és közforrásokat kizárólag saját politikai céljaikra használják fel.

 

Magyarországon ma az új politika, reális politikai kortárs alternatíva, csak a tudatos polgárok közvetlen anyagi támogatásával és szélesebben kifejezett politikai szimpátiájukkal tud létezni, teret nyerni!Összegezte Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata politikus.

 

Mérsékelt demokrata politika alkotó, építő politika.

Utcákon nem demonstráló, tudatos és kormányzati alternatívát jelentő szakpolitikai javaslatokkal, megvalósítandó politikai értékekkel.

 

A tudatos polgárok, európai gondolkodású magyarság szemléletű családjainak igazi politikai megfogalmazása, a mérsékelt demokrata politika.

 

Magyar független és centrista politika – a magyarok számára jó politika!

 

Mindenkori hatalom politikai szélsőségétől függ, hogy konstruktív ellenzékbe szorul-e a humanista politikai célokkal.

 

A tudatos polgárok, vidéki értelmiség, gondolkodó magyarok, élni akaró családok számára ugyanez az egyetlen út, a közvetlen adományokkal való támogatás tarthatja fenn, a rendszerváltástól, annak hagyományos és hierarchikus pártjaitól  független mérsékelt demokrata politikát!

 

Magyar tegyen a magyarért!  Ne felejtse el kérjük Ön sem!

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: