HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Versenyképesség és emberi méltóság kéz a kézben! – Mérsékelt demokrata politika ezt tartja fontosnak!

 

Magyarország a versenyképessége alapján lemaradó tendenciát mutat az elmúlt 10 évben Európa különböző országai között.

Mérsékelt demokrata politika hosszabb ideje komoly reformokat vár el e téren!

 

Okos és széles reformokkal a versenyképesség akár ugrásszerűen is növekedhetne – a magyarságban van még alkotó tartalék, de hagyni kell dolgozni nyugodtan és szabadon!

 

Ennek a ma egyértelműen látható lemaradásnak, számtalan közvetlen a 10 éven belüli, s számos több évtizedes oka van – a mérsékelt demokrata politikai értékelésben.

 

Piac és versenyképességi reformok ma alig találkoznak egymással itthon!

 

Nyugodt, szabad és biztonságos Magyarország!

Ez a mérsékelt demokrata politikai szlogen rámutat a versenyképesség magyar viszonyok közötti ösztönzésének területeire.

 

Mérsékelt demokrata politika mindvégig szűkmarkúnak, a vállalkozók és magyar emberek felé “fogkocogtatónak” tartja a versenyképességi csomag kormány általi előkészítését, terveit.……..

 

Mérsékelt demokrata politika jó lépésnek tartja a kérdéssel való foglalkozást, de több döntési és vállalkozási teret engedne javaslataiban a magyar polgároknak, magyar vállalkozóknak!

 

 

Migrációnál nagyobb veszély a versenyképesség hiánya, a magyarok gazdasági gondjainak elfedése!

 

Ma Magyarországon a szakmunkát végző, vagy szolgáltató vállalkozók állandó bürokratikus kényszereknek, semmiből elővezetett adminisztrációs terheknek van kitéve – éppen csak vállalkozni, szolgáltatni nem marad ideje és pénze!

Piac bővítése a magyar vállalkozók számára a belső piac bővülésével, a lakossági csoportok fizetőképességének a mag-Európai országokhoz közelítésével valósítható meg.

 

Versenyképesség kérdése sok mással együtt, az egyszerű bürokrácia visszaállítása, mely az elektronikus eljárások szabadon választhatóvá tétele segítségével érhető majd el a mérsékelt demokrata álláspont tükrében. (Magyarországon ma túlhajtott az elektronikus bürokrácia, zavart okozva a 40-es, vagy 60-as éveikben járó embereknél. Korcsoportjuk a mikrovállalkozásoknál meghatározó piaci tapasztalatokkal bírna.)

 

Mérsékelt demokrata politika az emberi méltóságot megerősíteni, a jogbiztonságot minden területen helyreállítani, a tisztességes és semleges verseny elősegítését halaszthatatlannak látja Magyarországon!

Középtávon előre jelzett és tudatosan ütemezett jogszabályokkal a magyar vállalkozók élete egy tervezhető kerékvágásba kerülhetne, amely ma az osztrák, német, svéd vállalkozások felbecsülhetetlen előnye.

 

 

Mérsékelt demokrata javaslat, hogy a rossz törvények okozta csapdák miatt a fizetőképtelenség határán tengődő magyar cégekkel szemben, magyar emberekkel szemben sokkal nagyobb türelemmel viseltessen a mindenkori jogalkotás, jogalkalmazás.

Ezzel számtalan évtizedes alapítású vidéki, fővárosi magyar vállalkozás kerülhetne ismét piaci verseny keretei közé – szaktudásuk, foglalkoztatásuk nem veszne kárba!

 

 

 

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2017-05-18 by in 60+politika, Akta a politikában, Alkotó politika, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új út, Új magyar vidék, Új politika, Új téma, Új törvények, Beruházások, Család, Diploma és iskola, Európában Magyarország, Független centrista, Független politikus, Fiatalok élete, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdaság, Gazdasági holttér, Gazdasági környezet, Hatóságok és emberek, Hazánk Magyarország, Háttér a politikában, Hírérték krónika, Humanista, Humanista ma, Humán reform, Hyde park, Jogállam, Költségvetés ma, Közép politizálás, Kelet-Közép-Európa, Kommunikációs és politika, Komoly ügyek Magyarországon, Kormányzati döntések, Kortárs magyar politika, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikus, Magyarország alternatívái, Magyarság ma, Migráció és exodus, Nyugodt és szabad Magyarország, Nő ma, Pártok, Piac és reform, Politika és vita, Politika ma, Politika Magyarországon, Politikai alternatíva, Politikai álom, Politikai hírek, Politikai irány, Politikai megoldás, Politikai téma, Politikai tér, Pragmatikus politikai közép, Reform, Reform és gazdaság, Sorsok Magyarországon, Statisztika, Szakpolitikai kérdések, Társadalmi párbeszéd, Társadalom, tudatos magyar, Tudatos polgár, Tudatos választó, Valós politikai alternatíva, Választás, vállalkozások, Vállalkozások és családok, Vidék élete, Vidéki emberek and tagged , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 756 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 756 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: