HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Tanév értékelés szülői nézőpontból.

 

Tanév értékelés szülői nézőpontból. Az iskolai oktatás és a pedagógusok szerepének túlértékelése.

 

A  magyar iskolarendszer teljesítményét több százezer tanév végi buktatás, tízezres nagyságrendű lemorzsolódás, és a nemzetközi mérések átlaga alatti tanulói eredményei minősítik!
A pedagógusok az állam megbízottjai, jelentik az iskolakerülőket, igazolatlan mulasztás esetén szabálysértési eljárást kezdeményeznek szülőkkel szemben és felfüggesztetik a családi pótlékot.

 

A 16 éven felüli tanulókat 30 óra igazolatlan hiányzás esetén eltávolítatják az iskolából.

A tanulók a fegyelmezetlenségét jelentik a szülőknek (intő, rovó) azon az alapon, hogy elsősorban ők felelősek gyermekük neveléséért.

 
Az iskola fő feladata a kiskorú tanulók leválasztása családjukról!
A jelenlegi köznevelési rendszerben a tanulók többségét a szüleik készítik fel a tanítási órákra vagy magántanárt fogadnak melléjük, ha azt akarják, hogy sikeresen teljesítsék az iskolai követelményeket.

 

Lassan magántanulónak tekinthető az összes iskolás gyermek!
Az állami iskolafenntartás decentralizációja után tömegessé váltak az iskolai törvénysértések, a munkáltatói jogosítványokkal rendelkező igazgatók “gebinbe” kapták az önálló költségvetéssel rendelkező iskolákat.

 
Iskolaszerkezet átalakítással, pedagógus béremeléssel és milliárdos támogatásokkal nem lehet az oktatási színvonalát emelni.

 
Az oktatásirányításhoz tudás és bölcsesség kell!
Sajtószóvivő: Keszei Sándor (06-30/433 8754) Bővebben: www.mszoe.hu

Kiadó: Magyarországi Szülők Országos Egyesülete (MSZOE) (MTI-OS)

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 608 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 608 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: