HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata gondolkodással: Az apa fontos a család, a társadalom számára!

 

Apák Napja újra itt van, új és még kevéssé ismert ünnepnapként a gyermeket és családot remélő, gyermeket nevelő férfiak elismerése céljával.

Társadalmi üzenete ma még gyengébb, mint azt a mérsékelt demokrata politika kívánatosnak és hasznosnak látná Magyarországon.

 

Népesedés emelkedése a férfiak tisztelete, a családban értékhordozó szerepük megerősödése nélkül délibáb – fogalmazzák meg a mérsékelt demokrata politika részéről.

Sportoló, színész, politikus, áruházi segédmunkás, kamionos tud mesélni arról – a sajtó hírek alapján – , hogy férfiként, apaként mit kellett átélnie egy nem várt válóper során, válás, munkahely elvesztése stb. alatt.

Ez sok értékes férfi életében komoly veszteség. (Alkoholizmus, extrém életmód stb.)

 

Családba apa kell!

 

Magyarországon 2017. június 18.-án minden család külön és megnevezve köszöntheti az apákat

Apák, férfiak ma Magyarországon korán halnak, ennek okaihoz egy megfelelő ünnepnap és annak gondolatai is közelebb vezetheti a politika résztvevőit.

 

Magyarországon a még lappangó forintosított devizahitel rengeteg férfi életét tette tönkre, vagy teszi tönkre napjainkban.

 

Humanista politika értékei megjelennek a mérsékelt demokrata politikai irányzatban.

Az adósság leírása, a más társadalmi érdekekkel kapcsoltan a “Fordított Szocpol.” politikai ötlete a mérsékelt demokrata politika férfiak számára, apák és családok számára kifejezetten előnyös politikai javaslatainak fontos része!

 

Apák Napja alkalom arra, hogy a magyar társadalom szembesítse magát, miként felejtette el az apákat a mindennapi jogalkotásban évtizedeken keresztül.      Itt is igaz a magyar tegyen a magyarért!

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: