HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Választásokhoz szükséges több civil, több professzor a politikai válogatottba!

Van már Európában politikai példa, amely jelentősen átírhatja egy ország befülledt, elmocsarasodott politikai világát.

Franciaországban a centrista politika, ma haladó politikát mutat fel.

 

Ma ez az Európa barát, de elkötelezetten magyarság hagyományait elismerő politika, a magyar centrista politika, a mérsékelt demokrata politizálás.

Európában már ismert és erősödő, korszerű politikai igényt fogalmaz meg Országbíró Zoltán a mérsékelt demokrata politika hazai vezető képviselője.

 

Több politikai alternatíva létezik, nem csak egy!

 

A felelős választási ígéretek, a józan kampány igényét.

Súlyos tapasztalatokat eredményezett Magyarországon a választási ígéretekkel, választási hazugságokkal kapcsolatban  Gyurcsány Ferenc választási hadjárata és kiszivárgott beszéde, majd 2010 után a választást követő és megelőző Orbán Viktor vezette politikai retorika.

Merre tart a magyar politikai élet?

 

Bár a politikai és párt vezérelt kampányolás esélyei aránytalannak nevezhetőek a pártok között, a magyar emberek a bölcsességükről adtak jelet, amikor így is 31 párt állíthatott az előző választáson országos listát.

Fiatalok csapdában diploma előtt több ezren?

Mérsékelt demokrata politika ma civilek és professzorok, továbbá nők többségével felálló még politikailag  hiteles személyekből felálló politikai válogatott mellett áll ki.
Ehhez a pártok önmérséklete előtérbe kell, hogy kerüljön és a politikai megbeszélések civilekkel, professzorokkal el kell, hogy induljon!
Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: