HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata: Női migráció Európa felé! Megoldást a jó politika adhat!

 

A magyar politika számára a Magyarországról való kivándorlás intő jel, valódi politikai figyelmeztetés a választók részéről.

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata összegzése: ” Népesedés sikere, Magyarország jövője lehetetlen a női kivándorlás, a fiatal nők Európába tartó exodusa megállítása nélkül!  Jó politika teremthet ehhez megoldást.”

 

Kutatások és közvélekedések hangoztatják, hogy a nők exodusa Magyarországról, a magyar jövőt teszi kérdőjelessé.

Mérsékelt demokrata politika álláspontja, hogy a családok kilátástalanságát, a nők kilátástalanságát Magyarországon csak a jó politika érvényesítésével lehet megfékezni! 

 

Magyar nő Bécsben és Madridban….

 

Ennek több száz jogi dereguláció és százas nagyságrendben új szakpolitikai döntés lehet a politikai háttere és alapja – ezek a mérsékelt demokrata politika igényei!

Kiragadott intézkedési javaslati példák  a mérsékelt demokrata, centrista politikai programból, de lényegesek:

  • Munkahelyeken a nők és férfiak azonos bérért legyenek alkalmazhatóak!  Különösen a vezetői státuszokban, egészségügyi szektorban, kereskedelmi szektorban, szolgáltatói szektorokban.

 

  • Gazdasági társaságok ügyvezetői számára bürokratikus könnyítések, felelősség könnyítése. (Nők család mellett látnak el mikrovállalkozásokban ügyvezetőséget – ma kegyetlen és riasztó a szabályozás.)

 

  • Tovább támogatandó a bölcsődei és óvodai férőhelyek bővítése, mely a mai politikában is érvényesül.

 

  • Gyerekvállalás esetén a felsőfokon végzett nők számára a diákhitel teljes összegben, a devizahitelből lett forintosított hitel gyerekenként 6MFT összeggel leírandó kell, hogy legyen.

 

  • Politikai feudalizmus visszaszorítása a közéletben, a nők számára az aktív politikai tér, civil tér biztosítása! (Jogi dereguláció ezen a területen)

 

  • Egészségügyi képzések bővítése, egészségügyben a bérek jelentős emelése, egészségügyben a KATA-s vállalkozás lehetővé tétele a szakdolgozók, segédápolók, védőnők számára.

 

  • Vidéken a kistelepülések tömegközlekedésének erős mértékű javítása, regionális MÁV utazási kedvezményes kártyák, családi országos kártya kialakítása.)

 

Mérsékelt demokrata nézőpontból sajnálatos és valós tény, hogy  Magyarországról az araboktól, a hollandokig, iszlám gazdag férfiaktól, amerikai nyugdíjasig a legkeresettebb és legigényeltebb fogalom a magyar nő.

 

Erre káros háttérhatásként a hazai túlzó jogi környezet, a rossz és káros jogalkotás termékei, a túlzóan latin politikai feudalizmus ma már olyan erőt jelent, melyben a fiatal magyar nők tömege vándorok ki  Európába, a világ tájaira.

 

 

 

Reklámok

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 277 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 277 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: