HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata: Női migráció Európa felé! Megoldást a jó politika adhat!

 

A magyar politika számára a Magyarországról való kivándorlás intő jel, valódi politikai figyelmeztetés a választók részéről.

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata összegzése: ” Népesedés sikere, Magyarország jövője lehetetlen a női kivándorlás, a fiatal nők Európába tartó exodusa megállítása nélkül!  Jó politika teremthet ehhez megoldást.”

 

Kutatások és közvélekedések hangoztatják, hogy a nők exodusa Magyarországról, a magyar jövőt teszi kérdőjelessé.

Mérsékelt demokrata politika álláspontja, hogy a családok kilátástalanságát, a nők kilátástalanságát Magyarországon csak a jó politika érvényesítésével lehet megfékezni! 

 

Magyar nő Bécsben és Madridban….

 

Ennek több száz jogi dereguláció és százas nagyságrendben új szakpolitikai döntés lehet a politikai háttere és alapja – ezek a mérsékelt demokrata politika igényei!

Kiragadott intézkedési javaslati példák  a mérsékelt demokrata, centrista politikai programból, de lényegesek:

  • Munkahelyeken a nők és férfiak azonos bérért legyenek alkalmazhatóak!  Különösen a vezetői státuszokban, egészségügyi szektorban, kereskedelmi szektorban, szolgáltatói szektorokban.

 

  • Gazdasági társaságok ügyvezetői számára bürokratikus könnyítések, felelősség könnyítése. (Nők család mellett látnak el mikrovállalkozásokban ügyvezetőséget – ma kegyetlen és riasztó a szabályozás.)

 

  • Tovább támogatandó a bölcsődei és óvodai férőhelyek bővítése, mely a mai politikában is érvényesül.

 

  • Gyerekvállalás esetén a felsőfokon végzett nők számára a diákhitel teljes összegben, a devizahitelből lett forintosított hitel gyerekenként 6MFT összeggel leírandó kell, hogy legyen.

 

  • Politikai feudalizmus visszaszorítása a közéletben, a nők számára az aktív politikai tér, civil tér biztosítása! (Jogi dereguláció ezen a területen)

 

  • Egészségügyi képzések bővítése, egészségügyben a bérek jelentős emelése, egészségügyben a KATA-s vállalkozás lehetővé tétele a szakdolgozók, segédápolók, védőnők számára.

 

  • Vidéken a kistelepülések tömegközlekedésének erős mértékű javítása, regionális MÁV utazási kedvezményes kártyák, családi országos kártya kialakítása.)

 

Mérsékelt demokrata nézőpontból sajnálatos és valós tény, hogy  Magyarországról az araboktól, a hollandokig, iszlám gazdag férfiaktól, amerikai nyugdíjasig a legkeresettebb és legigényeltebb fogalom a magyar nő.

 

Erre káros háttérhatásként a hazai túlzó jogi környezet, a rossz és káros jogalkotás termékei, a túlzóan latin politikai feudalizmus ma már olyan erőt jelent, melyben a fiatal magyar nők tömege vándorok ki  Európába, a világ tájaira.

 

 

 

Reklámok

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: