HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Magyar tegyen a magyarért! Tudatos szavazó tegyen a független politikáért!

 

Európában Magyarország tele van féligazságokkal.

Középvárosnyi ember halála (Több, mint 30.000 elkerülhető haláleset.) mellett a közjó kevesebb forrást talál, mint amennyire szükség volna egy humánus Magyarországon.

 

Egy országban független és szabadon véleményt alkotó új politikai erő nem önmagában születik meg.

Magyarországon a tudatos polgár, a tudatos választó magatartása, önkéntes anyagi támogatása  a záloga, a politika jövőjének már a közelgő választáson is.

 

Támogatásuk a politikai vélemények, programrészletek olvasásától, a közvetlen pénzadományokig lényeges és fontos Magyarország számára, a magyarok számára!

 

Magyarország sorsa ma rossz politikai döntéseken, vagy jó politikai döntéseken múlik…..

 

Mind a választási törvény torzó állapota, mind a civilek és közösségi aktív élet ellen ható törvények, kimondottan csorbítják a magyar társadalom belső életét, annak színességét.

 

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy a független politika a politikai jövő egyetlen, reményekben gazdag útja az országnak.

 

Mérsékelt demokrata politika alkotó, építő politika. Az emberekről, Magyarországon az elérhető jobb életről szóló Európa-barát politika.

Utcákon nem demonstráló, tudatos és kormányzati alternatívát jelentő szakpolitikai javaslatokkal, megvalósítandó politikai értékekkel.

 

A tudatos polgárok, európai gondolkodású magyarság szemléletű családjainak igazi politikai megfogalmazása, a mérsékelt demokrata politika.

 

Magyar független és centrista politika – a magyarok számára jó politika!

Lakossági támogatások nélkül, ma csak a korrupció árnya vesz körbe minden nem hatalmon lévő pártot, politikai gondolkodói közösséget, új politikai irányt.

Tudatos polgár, tudatos választó ma már tudja, támogatása az új politika létét jelenti!

 

 

Alapinformációk

This entry was posted on 2017-06-30 by in 60+politika, Akta a politikában, Alkotó politika, Antikorrupció, Élhetőbb Magyarországot, Építő politika, Új út, Új magyar vidék, Új politika, Új téma, Bonum commune, Centrista, Család, Diploma és iskola, Elő Európa, Emberek, Európai politikus, Európai viszonyok, Európában Magyarország, Független centrista, Független politikus, Fiatalok a politikában, Fiatalok élete, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdasági holttér, Hazánk Magyarország, Háttér a politikában, Hír, Hírérték krónika, Humanista, Humanista ma, Hyde park, Idősek élete, Jó ügyek és politika, Kommunikációs és politika, Komoly ügyek Magyarországon, Konstruktív politika, Kormányzati alternatíva, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyar emberek élete, Magyar politika, Magyar politikai közép, Magyar politikus, Magyarország alternatívái, Magyarság ma, Nyugodt és szabad Magyarország, Nő ma, Pártok, Politika, Politika és vita, Politika ma, Politika Magyarországon, Politikai alternatíva, Politikai hírek, Politikai megoldás, Politikai téma, Politikai tér, Pragmatikus politikai közép, Reform, Sorsok Magyarországon, Statisztika, Szakpolitikai kérdések, Szavazás, Társadalmi párbeszéd, tudatos magyar, Tudatos polgár, Tudatos választó, Valós politikai alternatíva, Választás, Vállalkozások és családok, Vidéki emberek and tagged , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: